Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Mi az, ami miatt vonzódt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi az, ami miatt vonzódtok egy lányhoz?

Figyelt kérdés
Mi fog meg titeket egy lányban ? (Életkort is írjatok!)
2018. ápr. 18. 22:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
10%

Most nagyon nevetek. :D

# 5 és #9-es, köszönöm, hogy írtátok.. Én egy másik kérdésnél már jeleztem egy kommentjére, hogy nem a legfényesebb égő a csilláron, de most nem én írtam... :D

Egyébként nőként hál istennek legalább ennyit én is tudok nyújtani ( mint sokan mások), de a # 3/-as tulajdonságoknak köszönhetően zúgnak is bele, vagy fogja meg valami igazán az embert. Kedzem érteni, nálam miért akarnak általában többet, ha mások csak ennyit tudnak nyújtani.. :D

N

2018. ápr. 18. 23:02
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
Én legalább tudok értelmezni #11...biztos égősor vagy, de én csak az égést látom belőled. :D
2018. ápr. 18. 23:12
 13/22 anonim ***** válasza:
Ha tud verekedni, szeret mezítláb lenni.
2018. ápr. 18. 23:19
 14/22 anonim ***** válasza:
Ennél már csak a rendkívüli szerénységed a legvonzóbb. Nincs is jobb egy kis önfényezésnél ugyebár. :))
2018. ápr. 18. 23:21
 15/22 anonim ***** válasza:
#11-nek ment az utolsó kommim, csak megemlíteném, gondolva a szerényebb értelmezésű, de nagyon vonzó egyénekre. :)
2018. ápr. 18. 23:24
 16/22 anonim ***** válasza:
11%

"Ja, meg jól tudok hallgatni,"

--> Akkor mi lenne, ha mondjuk hű maradnál magadhoz, és most is vonzóbb lennél? :D Istenem... Biztos az vagy, amíg ki nem nyitod a szádat. Jobb is az, ha csak csöndben mosolyogsz. ;))

2018. ápr. 18. 23:27
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Neked nem akarok tetszeni, sorry, viseld csak nyugalommal, hogy tudd hol a helyed. :D
2018. ápr. 18. 23:33
 18/22 anonim ***** válasza:
52%

Egyébként a kérdésed nem túl egyértelmű így nem tudom milyen választ vársz, ha már így le sikerült pontozni.

Tetszett már elől deszka, hátul léc lány is ahogy jó nagy fenékkel és mellekkel meg picit dudorodó pocakkal megáldott lány is.

Meg olyan is aki ki tudta volna volna harapni a pókot a sarokból. De volt már, hogy egy objektíven nézve nagyon is szép lány egyszerűen nem tetszett mert... nem.

Van, hogy egyik plázacica külsejű csajszi nagyon bejön, de egy másik nagyon hasonló testalkatú és stílusú viszont már nem.

Egyik fogszabályzós lány bejön, másik nem. Egyik mosolya bejön hiába kesze-kuszák picit a fogai, másik meg nem, hiába rendelkezik fogkrém reklámokban látott tökéletes mosollyal.

Szóval mit tudom én, hogy mi miatt tartok vonzónak egy lányt. Ránézek és vagy vonzó vagy nem. Annyit tudok, hogy nem az fogja meghatározni a vonzalmat, hogy külsőre mennyire tökéletes, kisportolt és nőies. Ehhez látnom kell, ki fia borja és vagy vonzó vagy nem, ennyi.

Személyiségre ugyanez. Van, hogy egy ambiciózus, határozott lány bejön, de van, hogy nem. Van, hogy egy beképzelt, beszólogató, magától elszállt lány mégis bejön, de van, hogy ugyanezekkel a tulajdonságokkal taszít. Épp ugyanígy a szerénységgel is.

2018. ápr. 18. 23:49
 19/22 anonim ***** válasza:

Külső alapján attól, ha egyben van a lány. Belső terén azzal, ha valami olyan különlegeset tud nyújtani, amit nem látok 100-ból 99 csajnál.

25F

2018. ápr. 19. 01:23
 20/22 anonim ***** válasza:
Túlsúly, szakadt bolyhos póló, modortalan beszéd, azt csinál, amit akar, felőlem krapekolhat is, legyen karrierista, közönséges, nagyon szívesen elmosogatnék utána, nem kell, hogy tudjon főzni, akár délig is alhat, nem kell, hogy dolgozzon, nyomkodhatja egész nap a fészbúkot, rendet is rakok utána, ha akar gyereket akar, ha nem, nem, ha van 89 darab macskája, szívesen főzök rájuk is.
2018. ápr. 19. 04:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!