Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miért volt ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért volt ilyen pofátlan velem a srác?

Figyelt kérdés
Sablonosan indult a történet, hogy megismerkedtünk, kölcsönös volt a vonzalom, én is nagyon megkedveltem és ő is engem. Mondta, hogy komoly kapcsolatot akar velem, tervez velem, meg majd utazgatni is magával visz, szóval komolyan gondol mindent. Én is jónak éreztem a dolgot, eddig még senkivel se éreztem olyan jól magam, mint vele. Alig 1 hónapja ismertük egymást, azóta ritkult a beszélgetés/találkozás. Kezdetben még minden nap több órát beszéltünk meg találkoztunk egymással, azután ez leredukálódott heti egy alkalomra. Láttam, hogy valami nem stimmel vele, így kérdeztem, hogy mi a baj, mondja el nyugodtan ha velem van baja. De azt mondta, hogy most egyszerűen olyan időszakát éli, hogy nincs kedve beszélgetni meg ilyesmi. Ma végre bevallotta, hogy van egy másik lány, és már vele van. Iszonyatosan átverve érzem magam, és el nem mondta volna, hogy miért szórakozgatott velem, holott elvileg komolyan gondolt mindent, most meg már mehetek amerre látok.
2018. ápr. 17. 17:48
 1/4 anonim ***** válasza:
63%

bakker, szívasd meg.

talomban tartott téged, hogy a másikkal nem jön össze, akkor majd veled.

de mivel egy időben, párhuzamosan flörtölt mindkettőtökkel, ezért a helyedben ráírnék face-en a nőjére, és felvilágosítanám, hogy milyen roohadékkal él együtt.

küldjél neki részleteket, amit neked írt-ígért a csávó, dátummal együtt.

szívasd meg! megérdemli!

2018. ápr. 17. 18:01
 2/4 anonim ***** válasza:
21%
Velem régebben annyiszor csináltak ilyet a nők, hogy már fel sem veszem
2018. ápr. 17. 18:07
 3/4 anonim ***** válasza:
93%

"Mondta, hogy komoly kapcsolatot akar velem, tervez velem, meg majd utazgatni is magával visz, szóval komolyan gondol mindent."

"Alig 1 hónapja ismertük egymást"

Érted?

"miért volt ilyen pofátlan velem a srác?"

Mert ő ilyen ember, te pedig hittél neki, mert még nem tanultad meg a számodra előnyös érzelmi értékítélet.Ez a helyzet arra tanít téged, hogy jobban nézd meg kinek mit hiszel el, ha ezt megtanulod akkor az ilyen helyzetek választhatóvá válnak.Ha nem, akkor minden elsőre szimpatikus embernek ki leszel szolgáltatva és attól függően, hogy milyen ember az illető, megszívhatod(teljesen önként).

Van egy unokahúgom, értelmes lány, de ha egy neki tetsző srác szépeket mondd és be eteti akkor elvakul.Egymás utána sorra olyan partnereket választ akik ezt ki is tudják használni.

2018. ápr. 17. 18:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Én meg voltam olyan barom,hogy vendégül láttam jóformán az illetőt,ahányszor nálam volt,aztán a fejemhez vágta,hogy nincs is köztünk semmi.Végül is csak ott zabált,meg az én ágyamban hentergett.Persze nekem őt nincs jogom kérdőre vonni,társkeresőzhet...Tudod,Drága,nem kell mindenkinek mindent elhinni.Nem a duma számít,a tettek!Aki a puncira hajt,az csak addig hajt,amíg meg nem kapja.Utána meg beléd rúg.
2018. ápr. 17. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!