Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha egy vadidegen srác az utcán odajönne megköszönni, hogy?
Ti mit tennétek ha mondjuk épp futni voltatok a városba és éppen kocognátok haza mire egy zebránál mellétek áll egy (amúgy tök helyes, sportos) srác futószerkóban, aki kb bámul pár másodpercig majd mosolyog, köszön és közli, hogy régóta akar már mondani valamit. Tessék? Kérdezed mire kifejti, hogy ti biztosan nem emlékeztek rá, de úgy egy másfél éve egymásra néztetek az XY hely előtt hosszan és aztán megtalált az interneten, majd utána hónapokig belétek volt zúgva, sőt sokszor össze is futottatok “véletlenül” és “nehogy megijedj de még azt is tudom, hogy hol laksz”. Sosem mert megszólítani de nagyon maga alatt volt amikor először meglátott titeket és ti inspiráltátok és motiváltátok, hogy szedje össze magát, például futni is miattatok kezdett el. Aztán amikor lett barátotok azt nehezen de túlélte és végül lealadt rólad, csak idáig bántotta, hogy sosem szólt végül hozzád, alig hallotta a hangod. Végülis nem jött össze de nagyon szép emlék, nagyon “repesett” akkoriban csak miattatok. És meg szeretné köszönni, hogy tudtotokon kívül de ilyen pozitív hatással voltál az életére. Mosolyog köszön és elmegy.
Szerintetek?

Mint egy tinihorror első tíz perce.
Szerintem menne a futás hazáig.

Ja még annyi hogy ha mellette látványosan elvágódsz, felhorzsolod magad, ő segít feltápászkodni, te meg cserébe elhívod kávézni, százszor jobb taktika, nem csajok?
(a körítést amit kitaláltál, el ne meséld!)

Elszaladnek gyorsan. Ugyis futo szerkoban vagyok.
Ez beteges. Tadzito remiszto....

Ilyet nem hallgatok végig. Mikor leállítanak, és nem csak irányért vagy időért, ha sztori lesz, akkor ott hagyom az embert.
De gyomorgörcsöm lett ettől. Sztem ott helyben pánikrohamot kapnék, és felhívnék valakit, hogy bajban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!