Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezhet még valamit ennyi idő után?
Előre is bocs a sok helyes írási hibáért ha lesz.
Szóval mint mindig van egy lány.Évekkel ezelőtt egy munkahelyen ismerkedtünk meg. Ő nyiltan kozeledett felém elég kitartóan kerlelt ugymond udvarolt.En minden alkalommal visszautasitottam. Nyilván rosszul esett neki.Elrontottam tudom későn reagáltam . Végül osszejott egy másik kollégámmal.Bosszu lett volna nemtudom? Azután en kikerultem belgiumba. Ők szinte azonnal szakitottak. Lassan 5 eve itt vagyok.De ha minden jol megy nemsokára hazakoltozom.Most nem tudom mi lehet vele. Szinte csak ra tudok gondolni jovendobelimkent is akar.Lehet nala vajon meg esélyem? Lányok meddig éri meg elmenni ebben a helyzetben ? .Ugy értem érdemes lehetne most nekem próbálkozni marhogyha most nincs valakije.

rád várt... hehe... mert ki vagy te, a szőke herceg?
kicsit sokat képzelsz magadról!
alávaló dolognak tatom felszakítani benne a sebeket, biztos megküzdött azért, hogy feldolgozza a visszautasításodat, és valószínűleg már egy új szerelemben pihen.
odamenni hozzá, és mosdatni magad a múltbeli dolgok miatt, plusz rávenni, hogy veled akarja folytatni az életét, egy bicskanyitogató húzás.
nincs nőd, nincs is kilátásod rá, emiatt akarod megkeresni, ingyenpunci meg vacsora.
ha te TÉNYLEG szerelmes lennél belé, már évekkel ezelőtt is meglett volna ez az érzés benned.
ez rólad szól, hogy mennyire egocentrikus vagy, nem a lányról.
ha őrá tekintettel lennél, akkor békén hagynád.

nem számít, hogy nem tartod magad olyan embernek, mert látszik, hogy nagyon nagy véleménnyel vagy magadról.
de attól még külső szemlélőként hidd el olyan vagy.
Ms. Tökéletesre szartál éveken át, most meg hirtelen odavagy.
selfish pig

te beszélsz?
ha én szar emberismerő vagyok, akkor te mennyire vagy még szarabb, hogy a lányba anno nem ismerted fel az igazit, hanem elküldted a fenébe, most meg úgy beszélsz róla, mint egy álomnőről??

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!