Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért érezhet így?
Van egy lány,akivel kollégák lettünk. Nagyon jól elvoltunk,sokszor ölelgettük egymást,igényeltük a másik társaságát aztán odáig jutottam, hogy elkezdtem érezni iránta. Tegnap este megmondtam neki,hogy szakitsunk meg minden kapcsolatot,mert többet érzek nála a barátságnál. Ezt azért csináltam így mert hetente másik pasival irogat, mindet dobja, nem igazán tudja,hogy mit akar. Mindig valaki legyeskednek körülötte. Ezek fényében döntöttem úgy hogy elmondom neki hogy könnyebb legyen túllépni rajta.
2 barátunknak elmesélte eléggé magába roskadva és mondta nekik,hogy aludni sem bír majd a történtek miatt.... Ma is teljesen magába van roskadva.. Látom rajta. Senkivel nem beszél, csak mereng. Ha szólnak hozzá a többiek először észre sem veszi. Látom a szemem sarkából hogy nagyon néz rám....
Miért viselte meg ennyire a dolog ha könnyedén rámondta,hogy rendben szakitsunk meg a kapcsolatot. Miért zuhant akkor meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!