Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért szeretünk bele olyanba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretünk bele olyanba, akivel nincs meg a közös hang?

Figyelt kérdés
Részemről szerelem volt első látásra. Ő passzívabb, de koránt sem közömbös irántam. Találkoztunk többször is, ebből egy randi, de mindig kínos csenddel zárult a dolog. Olyankor mindketten (főleg ő) menekülünk a szituból szó szerint és ez megy 4 hónapja. Mi ennek az értelme?? Felnőtt, 30 feletti emberek vagyunk, van élettapasztalatunk, én személy szerint bárkivel elbeszélgetek szinte bármiről, de vele nem tudok. Tudom, ami nem megy, nem kell eröltetni, de szeretem őt! Vele fekszem, vele kelek, ő van a fejemben folyton, már-már istenként tekintek rá! De nem vagyunk egy hullámhosszon, nagyon nem :( Hogyan lehetne ezt feljavítani? Valaki tapasztalat?

2018. ápr. 16. 21:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
A lepontozóbrigád akcióban, rég láttam ennyi 0%-ot egymás alatt... :D
2018. ápr. 16. 23:09
 12/17 anonim ***** válasza:
65%
Csatlakozom a 9-es válaszához, belém se szoktak beleszeretni akkor sem, ha megvan a közös hang. Hát még olyankor, amikor nincs meg... :( :D
2018. ápr. 16. 23:30
 13/17 A kérdező kommentje:
Na igen, a kémia.. Félre értés ne essék, nem le se sz@rja a fejem, ahogy itt többen mondták. Egyszerűen csak erölködik, meg én is, még se jön össze még egy fél este sem, hogy jól érezzük magunkat együtt, mint egy normális szerelmes pár. Mindig ugyanaz a vége: feszült csend, olyankor lefagyok és nem jut eszembe semmi értelmes, amit mondhatnék és úgy látszik neki sem :(
2018. ápr. 17. 01:20
 14/17 A kérdező kommentje:
Betoncsizma! Az én esetemben mind a három említett életkörülmény jelen volt/van.
2018. ápr. 17. 01:24
 15/17 anonim ***** válasza:
46%

ez egy biokémiai pokol, de nem mély, igazi szerelem.

az valami egészen más, abban van öröm, eufória, feloldódás, a révbe érés mámora és nyugalma.

itt 2 szerencsétlen rágja az üres csontot, és csodálkoznak, hogy éhesek maradnak.

az egy városi legenda, hogy az ellentétek vonzzák egymást, pontosan csak annyi igaz belőle, hogy vonzzák, de lehet, hogy egyoldalúan, és ebből stabil, jó kapcsolat sosem lesz.

ellenben hasonló a hasonlónak örül mondás mégiscsak azt jelenti, hogy akit szeretünk,akivel szerelembe esünk, azzal sok közös pontunk van.

hogy te bálványozol valakit, aki le se szar, az rólad mond el valamit, és semmi jót.

nyilván magányos vagy, önértékelési gondjaid vannak, tapadó személyiség is lehetsz, társfüggő vagy simán kakukkol a biológiai órád, amennyiben nő vagy.

ezt a méltatlan, kapcsolatnak nem nevezhető maszatolást a helyedben befejezném, és megőrizve a maradék méltóságomat, lezárnám.

az ovis unokaöcsém is érettebben viselkedik a kid barátnőjével mint ti, harminc plusszosok.

2018. ápr. 17. 04:57
 16/17 anonim ***** válasza:
53%
Sztem borozzatok be hàtha akkor megered a nyelvetek Vagy neki .Egy próbát megér sztem.Menjetek el olyan helyre ahol oldottabb lehet a hangulat pl koncert .
2018. ápr. 17. 06:22
 17/17 anonim ***** válasza:
De milyen szerelmes párról beszélsz, ha egy normális mondatot nem tudtok váltani? :D Az a nem semlegesség részéről max vonzódás. Akihez vonzódunk, nem feltétlen akarjuk kapcsolatra, szép is lenne. És ezt egy 30-asnak komolyan magyarázni kell? Trollka. Ez már a semmi ragozása.
2018. ápr. 17. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!