Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha vele vagyok fáj, ha nèlküle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha vele vagyok fáj, ha nèlküle, az is fáj. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mellette se, de nélküle se vagyok boldog.Kinyírjuk egymást..De egymás nélkül meg hiányzunk x nap után egymasnak piszkosul..Mit csinaljak, hogy egyutt legyunk, de mukodjon??

#együtt #szerelem #fájdalmas szerelem
2018. ápr. 16. 17:40
 1/10 anonim ***** válasza:
67%

Nőj fel agyilag és döntsd el, hogy mit akarsz valójában.

Nélküle csak azért fáj, mert már megszoktátok egymást.

De nyugodtan maradhattok a langyos sz..ros vízben.

A ti döntésetek!

2018. ápr. 16. 17:42
 2/10 anonim ***** válasza:
37%
Én mindig is úgy gondoltam, hogy ahol "se veled, se nélküled" helyzet áll fenn, ahol a felek már többször megpróbálták, de így sem tudnak együtt meglenni, ott igenis a "nélküled" a megoldás. Egyszerűen csak ki kell bírni a kezdeti piszok nehéz időszakot és nem visszatáncolni az első pár hét hiányérzete miatt, mint valami akaratgyenge ösztönlény. De persze kinek mi, vannak, akik éveken át inkább szívatják egymást.
2018. ápr. 16. 17:45
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

Mi a gond a kapcsolattal? (ez azért fontos lenne tisztázni)

De a helyzet az, hogy persze, hogy hiányzik, hiszen szereted, de vagy megvárod, amíg minden szépséget kiöltök a dologból és már nem tudsz rá jóként nézni... vagy pedig mege3mbereled magad, lezárod VÉGLEG és hagyod, hogy feldogozd a vesztességeid.

Egy kicsit olyan ez, mint amikor meghal valakid, akit nagyon szerettél. Még kétségbeesetten kapaszkodnál az illetőbe... de elment.

Ha meg tudod oldani, hogy végleg kizárd és ne kapj utána, akkor bizonyos idő után rá fogsz jönni, hogy az élet megy tovább.

2018. ápr. 16. 17:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Mi az akadálya?
2018. ápr. 16. 19:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Beszéljétek meg, hogy legyetek békések

ezentúl

ne ugorjatok egymásnak, hanem csak és kizárólag kedvesen szóljatok egymáshoz.

Illetve,ha mondjuk szeretitek egymást, csak rossz a kommunikáció, rosszul fejezitek ki magatokat; akkor még talán menthető; de határozzátok el magatokat, hogy mindig csak kedvesen szóltok egymáshoz; még ha ki is húzza a gyufát a másik valamilyen zavaró tettével pl nem pakolt el valamit.

Vagy pedig ne beszéljetek, csak bújjatok egymáshoz, csöndben.

Nem kell itten harcolni; ha szeretitek egymást, de tényleg, mindkét fél határozza el magát, hogy nem fog kiabálva nekiugrani a másiknak dühösen ordítani, hangot felemelve vele szemben. De ehhez mindketten kelletek; lehet, hogy eleinte koncentráció, és óriási lélekjelenlét.

Vagy pl mindig számoljatok el háromig, még mielőtt megszólalnátok egymáshoz egy kifogásolt dühítő dolgot illetően.

2018. ápr. 16. 19:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
*Ha viszont elhatározás után se működik, akkor tényleg szakítsatok ,de szerintem adhattok ennek a dolognak mégegy esélyt.
2018. ápr. 16. 19:24
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

*Ja és hogy melyik a fontosabb A) a boldogság békesség nyugalom

Vagy B) a szerelem

Vagy C)a szerelem és egy esetlegesen nem túl jó párkapcsolat -ha ezt nem sikerül megoldani

2018. ápr. 16. 19:26
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
*Ja és a kiegyensúlyozottság még az A) -hoz.
2018. ápr. 16. 19:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szakíts.

Végleg.

Ez nem működik, feleslegesen ne idegeljetek egymást.

2018. ápr. 16. 19:50
 10/10 A kérdező kommentje:

Elso; "Nőj fel agyilag"...

Ne haragudj, de ahhoz fel kell noni, h ne szeressek valakit?Ez nem "felnoves" fuggo..Nem vagyok mar gyerek, de attol lehetnek erzeseim.

2018. ápr. 17. 04:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!