Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Se vele, se nélküle?
Sziasztok ismerek egy csajt ő csak házasság után szeretné el veszíteni.
Akartam vele nagyon járni de ő velem nem csak barátkozni.
De én vágyom orálra , análra de ő nem hajlandó "Vágyik rá, de még nem áll készen rá".
Tegnapi nap hozzá ért az ajkához ő erre el kezdet sírni.
Papucsnak érzem magam ez miatt, de meg értem az ő helyzetét is.
Próbáltam mindent , kedves , türelmes, bunkó lenni de semmi.
Amióta szakítottunk elég furán viselkedik.
Ő keres , ő ír , ő jön ide hozzánk , meg hívott moziba persze vissza hívtam.
Ő ölelget , puszilgat , simogatja a farkam, ölembe fekszik.
Sírt azért is hogy nem keressem , minden nap várja hogy én legyen ott amikor haza ér. De csak az anya aki várja öt.
Nem akarja hogy ne találkozunk "Nagyon jól érzi magát velem , hiányzom neki".
Próbáltam le koptatni mondtam neki " Szeretlek de csak mint egy jó barátot , nem foglak tudni úgy szeretni ahogy azt kell."
Együtt sokat nevetünk, veszekszünk de mégis jól érzem magam vele.
Sokszor nézzünk egymás szemébe, mosolygunk ha egymásra nézzünk.
Ha valahol vagyunk nem spórol kérdezi " éhes vagy? Vegyek neked valamit?".
Volt hogy éterembe is meg hívott persze vissza hívtam.
Nem tudom el nézni hogy egy nő hív meg csak...
Piti dolgokban szokott néha hazudni , elején én akartam vele járni de ő velem nem.
Szerelmes voltam és ki akarta használni "Vegyél nekem ezt azt, ha nem hívtam meg hisztizett". Most már ezeket nem csinálja teljesen meg változott. A volt barátját nem szerette de volt olyan hogy futott utána , meg ki is verte neki.
Neki 10hónapba engedte meg, az első fiújának pedig 3hónapba.
Egyszer be kerültem a kórházba ő nem jött.
Most lesz egy műtétem és nagyon szeretne fel jönni hozzám.
Régebben is féltékeny volt pedig nem jártunk.
Az anya pedig nagyon nem csípet engem de ő mindig le oltotta.
Most is le szokta hogy "Nem te mondod meg hogy kivel foglalkozom, én szeretem őt , fiatal nő vagyok ne szólj bele az életembe".
Azt mondta " Nagyon szeret szinte már betegesen , ilyet még soha sem érzet senki iránt sem. És őt sem szerették még úgy ahogy én.
Ha annyira szeretne , nem a ki fogások mögé bújna.
Próbáltam mindent , barátkozni , járni vele. De ahogy én távolodom ő egyre jobban kapar.
Ahogy találkozunk csókolózunk és simogatjuk egymást. Nagyon nehéz tartani magam hiszen nagyon vonzó csaj.
Nem tudom mit tegyek szeretnék azért találkozni vele.
De együtt meg nem akarók vele lenni nem bírnám idegekkel.
Nem értem én sem, hogy mi van. Kicsit rendezettebb, összefüggőbb szöveget írj légy szíves!
(Ezen katyvasz alapján azt mondom, hogy hülyére vesz téged ez a lány, ulitmátumot kell neki adni: vagy bevállalja veled a kapcsolatot annak minden testi-lelki részével együtt, vagy hagyjon békén, ne is szóljatok egymáshoz, ne is lássátok egymást. Másképp nem működik.)
Jjjajj ez tényleg elég katyvasz.szóval egy szüz k*rv*.
figyelj keress egy normális nőt lányt. elhiszem hogy szeret de a játszmái kifognak készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!