Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? (se vele se nélküle kapcsolat)
A fiúval kb fél éve mentünk szét. Maga a kapcsolat sem volt hosszú életű(kb 1,5 hónap).
A szakítás után is tartottuk a kapcsolatot, de az utóbbi kb 2-3 hónapban gyakrabban találkozunk.
Ami miatt szakított velem, az az volt, hogy nehezen nyílok meg. Ő állandóan pofázik lukat beszél az ember hasába és mindent meg akar beszélni, ezzel szemben én nehezen beszélek bármiről(a korábbi rossz tapasztalataim miatt főleg).
Tegnap beszélgettünk kettőnkről. Ő azt mondta, hogy ez alatt a fél év alatt semmit sem változtam és emiatt nem látja értelmét, hogy folytassuk, pedig mondta, hogy szívesen lenne velem. Szerintem ő sem igazán tudja, hogy mit akar, vagy csak azért szédít, hogy legyen néhanapján 1 kellemes órája.
Arról még nem igazán beszéltünk, hogy mi is van köztünk pontosan, de emiatt azt érzem, hogy egyedül vagyok, de ha pl lefeküdnék valakivel akkor azt már megcsalásnak érzem.
Szerintem ha egy kicsit is, de még szeret, de lehet nem eléggé ahhoz, hogy megbirkózzon az akadályokkal.
Miféle akadállyal kéne neki megbirkózni?
Ő beszédes típus, te meg nem... ez két külön fajta ember.
Nekem volt ilyen nőm, annak sok év után lett vége, de pont ezért.
Honnan tudjam, miről hallgat éppen?
Nekem hiányzik az együtt töltött idő. Ráadásul még egyik este is át akart hívni magához, hogy aludjak vele(tényleg csak alvás) mert jobb amikor ott van mellette valaki.
Lehet kierőszakolok belőle valami döntést, hogy tudjam hányadán állunk. Ha meg ez a helyzet marad, akkor inkább hanyagolom őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!