Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akik együtt élnek, mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik együtt élnek, mennyi szabadidőt hagytok a másiknak?

Figyelt kérdés
Hogy néznek ki a mindennapjaitok ebből a szempontból Minden nap csináltok valamit, együtt vagytok, vagy vannak kieső délutánok, napok, hétvégék?
2018. ápr. 15. 21:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
54%

Én nem élek együtt senkivel, de az fix. hogy privát tereket hoznék létre a házon belül, hogy bármikor elvonulhasson bármelyik fél. Nem jó a kötelező együttlét (börtön kb.), kell a lehetőség egy kis egyedüllétre házon belül is.

Persze a legtöbb időt töltsék együtt - de mindenkinek van olyan időszaka mikor épp szeretne egy kis nyugit maga körül.

De ez csak az én véleményem, kétlem, hogy bárki is belemenne ("mert az úgy nem jó, ez nem szerelem így blablabla") - ezért is fogok egyedül meghalni. Ez van!

2018. ápr. 15. 21:56
 2/12 anonim ***** válasza:
71%

Egy két óra vagy hetente kéthetente egy délután, de ezt a magam nevében mondom. Másnak mi az igénye, azt nem tudom.

31/f

2018. ápr. 15. 22:00
 3/12 anonim ***** válasza:

"De ez csak az én véleményem, kétlem, hogy bárki is belemenne ("mert az úgy nem jó, ez nem szerelem így blablabla") - ezért is fogok egyedül meghalni. Ez van!"

Szerintem ez nem így van. Mármint én nagyon nem értek egyet azokkal, akik szerint a szerelem csak akkor valódi, ha a két ember 0-24ig egymás valagában flangál. Soha nem vágytam erre és szerencsére a párom sem, bár nálunk is még a jövő zenéje, hogy hogyan fog alakulni az összeköltözés, de teljesen biztos vagyok benne, hogy lesznek külön programjaink.

Éltem együtt 12 évig az exemmel, aki még Anyámhoz sem engedett át egyedül. Köszönöm, soha többet.

2018. ápr. 15. 22:02
 4/12 anonim ***** válasza:
3 éve élünk együtt, vannak külön programjaink. Az udvart is ketté választottuk, egyik fele az enyém, másik fele az övé. Ha úgy van elmegyek barátnőzni, ő is a haverokhoz vagy akárhova. Bulizni nem járunk. Nem is hívogatjuk egymást, kell egy kis kikapcs. Egyébként nagyon szeretem, úgy érzem ő is, de kell a saját idő mind a kettőnknek.
2018. ápr. 15. 22:22
 5/12 anonim ***** válasza:
48%
Most nekem sincsen barátnőm, de mindig is úgy véltem hogy kell mindkét félnek egy-egy hely, egy-egy hobbi ahová elvonulhat a másik nélkül. Nem jó ha folyton egymáson lógnak, nem jó ha tiltja a párjának azt a dolgot amivel szeret foglalatoskodni. Mondjuk volt már olyan nő aki eme eszmefuttatásom után sértődötten és flegmán megkérdezte : akkor hol legyenek csak együtt az ágyban?! Mert kellenek a közös élmények.... Na mondom kisanyám sok eszed van...látom figyeltél és értelmeztél :D
2018. ápr. 15. 22:25
 6/12 anonim ***** válasza:
4 es : na végre, tök jó hogy van ilyen(föleg itt a gyakorin)! :)
2018. ápr. 15. 22:26
 7/12 anonim ***** válasza:
71%
0-24 egymás seggében amúgy HOGYAN, milyen úton-módon lehet lenni? ti jártok dolgozni esetleg? én naponta max 2 órát találkozom a párommal emiatt xD azért nehogymár még akkor is úgy gondolkozzak, hogy egyedül akarok lenni... dehogy akarok. így is alig látom, szóval amennyi szabadidőm van, azt vele akarom tölteni... mivel..őő.. azt akarom hogy együtt érezzük jól magunkat. És ha ez azt jelenti hogy egy légtérben vagyunk viszont nem szólunk egymáshoz, akkor az. De hát ez van. Nekem szükségem van a jelenlétére és ahogy észreveszem ez viszont is működik.
2018. ápr. 15. 22:49
 8/12 anonim ***** válasza:

Én is 3 műszakban járok dolgozni, párom 1 műszakban van. Délutános héten nem találkozunk csak este reggel, akkor nyilván nem sokat beszélgetünk. Meg van a magány egész hétre. A nappalos a kedvencem mert akkor tudunk közös programokat csinálni. Az éjszaka az olyan ha neki van külön dolga, nem megyek vele általában mert azt sem tudom hol vagyok olyankor meg nem kellek én oda. Haverral is találkozik ha úgy van, igaz ez tényleg nem sűrűn, mert mindenkinek meg van a saját élete, dolga, munka... Én nekem nincsenek barátok sajnos, én nem megyek sehova max egyedül.

Kikapcsolódásképp gépezik ha itthon van és kedve szottyan. Én meg mással kötöm le magam. De jobb szeretem a mozgalmas közös programokat.

2018. ápr. 16. 07:28
 9/12 anonim ***** válasza:

Mindketten dolgozunk, én heti 4x edzek, ő is, csak más napokon, ott csak este találkozunk. Ezen kívül is van, hogy barátokkal találkozunk, vagy családos program van. Mi ezeken egyáltalán nem pörgünk, mi is szoktunk együtt lenni, programokat szervezni, de én nem bírnék elviselni egy olyan életet, ahol folyton a párom seggében kéne lennem. Szerencsére ő se.

26N

2018. ápr. 16. 08:44
 10/12 A kérdező kommentje:
Mi most fogunk összeköltözni, és én is eléggé magányos típus vagyok, kell a szabadidő, az elvonulás, a külön hobbi. Kicsit izgulok, hogy sikerül-e összeegyeztetnünk ezt, barátom nem igényel ennyi egyedüllétet mint én.
2018. ápr. 16. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!