Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha ennyire összeillünk, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ennyire összeillünk, miért nem vagyunk együtt?

Figyelt kérdés
Ugyanúgy gondolkodunk, látjuk a világot, ugyazokat a zenéket szeretjük, sportokat, mindenben egyezünk, megvan a kémia, a szex is tökélketes, még a mozdulataink is ugyanazok,van, hogy gondolok valamit ő kimondja, vagy fordítva, hihetetlen nagy az összhang sőt az anyajegyeink is ugyanott vannak, együtt is voltunk, majd megbántottam, és most együtt van valakivel semmi közös nincs bennük, de az mondja ő a nagy szerelme. Ki érti ezt...
2018. febr. 26. 08:43
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Ilyen az élet...és én sem értem...pedig még az anyajegyek is!!! A teremburáját...
2018. febr. 26. 09:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert egy ostoba majom vagy, aki nem tudja megbecsülni azt, ami van. Elkúrtad. És most siratod azt, ami már nincs.
2018. febr. 26. 09:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Milyen idióta kérdés. Honnan tudjuk, hogy miért bántottad meg? Ki a fene akar együtt lenni olyannal, aki bántja?

Én is olyanba tudok szerelmes lenni, aki elsõsorban nem bánt meg....

2018. febr. 26. 10:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha engem valaki bánt, akkor nem fogom csakazértis keresni a társaságát. Nem vagyok ennyire mazochista.
2018. febr. 26. 11:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Ilyen szemêly nekem is volt.Megbàntottam egyszer de akkor nagyon és visszament az exéhez .Azóta együtt vannak.Mi mobdjuk nem jàrtunk de ő udvarolt kitartoan én meg nem becsültem meg .Eleinte nagyon nehéz volt de elfogadtam a döntését .
2018. febr. 26. 17:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Unalmas is lehet a túlon túl sok közös. Semmi izgató felpezsdìtő nincs benned. Vannak akik néha szenvedélyre vágynak.
2018. márc. 3. 12:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Hat....ez a tul sok kozos, egymasnak lettunk teremtve stb...ez gyerekmese. Kell az ellentet, a vita a veszekedes, hogy kitapasztalja az ember, hogy milyen is. Ez a megbantas is, jo nem tudom mibol volt....de ha nem tudtatok rajta egy jot veszekedni utana megbeszelni es ujra a masik ölébe borulni, aztan elkerulni, hogy ujra megbantsd vele....akkor nem hiszem, hogy elheto a dolog.
2018. márc. 3. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!