Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális vagyok én egyáltalán? Nagyon szenvedek.
Figyelt kérdés
Pár hete megismertem egy lányt. Illetve, hogy megismertem az túlzás, csak láttam párszor! Olyan helyen dolgozik ahol én az elmúlt 2 hónapban a munkám miatt heti 1-2 napot (egymásutáni napok) eltöltöttem. Teljesen szét vagyok esve azóta! Szenvedek minden héten, minden nap, míg el nem jön újra az a 2 nap amit ott töltök! Most odáig jutottam, hogy nem kellett már a munka miatt oda mennem és mégis elmentem. 350km-re van tőlem, Hotelt kellet a saját pénzemen kivennem és mindezt csak azért, hogy pár percre láthassam? Soha nem beszéltem vele, a nevét se tudom, azt se, hogy van-e valakie, férje, gyereke és mégis... Hogy tudnék ebből kimászni?2018. ápr. 13. 20:20
1/8 anonim 

válasza:

Próbálj vele szóba elegyedni és akkor kiderül hányadán is álltok.
2/8 anonim 

válasza:

Nem normális. De ettől szép.
Beszélgess vele egyet. Vagy többet.
4/8 A kérdező kommentje:
Odáig még nem jutottam el. Szeretném rendesen felépíteni az egészet! A jeleket már küldtem neki, lassan kezdi is észrevenni szerintem, de egyértelmű visszajelzést még nem kaptam! Ha megkapom, lépek. De addig is nap mint nap, óráró órára, percről percre szenvedek, annyira várom most pl. a keddet!
2018. ápr. 13. 20:45
5/8 anonim 

válasza:

Nem normális éppen,de ha ennyire lázba hoz ez a nő,akkor elegyedj szóba vele!Elvégre munka miatt mész oda,a helyzet adott.Kérdezel tőle valamit,ami igazából tökre nem érdekel,meg bedobsz pár poént,amire vevő lehet.Meg körbevigyorgod,bókolsz neki,csipkelődsz finoman,ilyesmik.Mi ezt kajáljuk többnyire.Mondjuk én nehezebb eset vagyok,a Jégkirálynő mehet is a levesbe mellettem...de tarts ki,ne add fel,próbáld meg! ;-)
6/8 anonim 

válasza:

ez ijesztő
ha én lennék az a csaj, megijednék tőled
ugyanis ez nem a nőről szól, lévén, hogy az égvilágon semmit nem tudsz róla, nem ismered, így nem is szeretheted.
ez max. a külsejére vonatkozó érdeklődés, valamilyen patológiás viselkedéssel társulva.
inkább azt lenne érdemes kiderítened, mi nem működik a saját életedben, hol vannak az elakadások, ami miatt közel fél ezer kilométert utazol, szállodára költesz, csak hogy megless egy vadidegen nőt.
7/8 A kérdező kommentje:
Az, hogy meglesem, nem igaz. Ezek találkozások. Összefutunk az épületben. Igen én is megilyedtem magamtól. A húsvéti héten voltam lent munka miatt és nem volt ott, nem dolgozott. Tudtam, hogy legközelebb csak 3 hét múlva megyek, de képtelen voltam 3 hetet várni. De nem értem.. Az én életemből az ég világon semmi sem hiányzik, nem keresem a szerelmet, van egy barátnőm akit nagyon szeretek, de akkor meg miért? Miért lépett ez a nő az én életembe? Ill. nem ő lépett be, én léptettem be. Mert amikor előszőr megláttam szó szerint kiesett a kanál a kezemből. Én még ilyet sohasem éreztem, azt sem tudtam, hogy ilyen egyáltalán létezik. Hogy az ember meglát valakit és úgy hogy nem is ismeri, semmit sem tud róla, olyan erős vágyat, olyan erős vonzódást érez mint én akkor és azóta is folyamatosan. Olyan mintha ezer éve ismerném. Csak ránézek és látom, hogy milyen kedves, intelligens, barátságos, kiegyensúlyozott, édes, és nem utolsó sorban Gyünyürű. Ezernyi bombanő van körulöttem de én még soha egyikben sem láttam meg azt amit ebben a nőben. Ezt a tökéletes harmóniát, a test a lélek, a fej között. Szinte kizárt, hogy ne egy harmónikus kiegyensúlyozott kapcsolatban éljen. Kizárt, hogy ezt a nőt nem veszi minden pasi azonnal észre. Ha választhatnék azt kyvánnám, hogy bárcsak sohase láttam volna meg, de mégsem vagyok képes a gondolatától szabadulni.
2018. ápr. 14. 13:30
8/8 anonim 

válasza:

Van valami fejlemény azóta esetleg?Csak mert ma kedd van.. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!