Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szerettek kint üldögélni nyári este a szerelmetekkel ölelkezve úgy, hogy közben kuruttyolnak a békák, ciripelnek a tücskök, bagzanak a macskák?
Figyelt kérdés
Nyitva az ablakom és minden adott ehhez, kivéve a szerelmi partnert. :D2018. ápr. 12. 20:54
2/20 anonim válasza:
Sose volt ilyen, most nyáron se lesz. :D
3/20 A legrosszindulatúbb válasza:
Hasonló ábrándjaim nekem is voltak 18-19 évesen. Most 34 évesen abszolút nem vágyok rá.
4/20 anonim válasza:
Én 34 évesen is vágyok rá, férfiként.
5/20 anonim válasza:
Nem, én jobban szeretek télen a jégmezőn vacogni a nem létező párommal, miközben baxnak a fókák és egymást molesztálják az eszkimók. :DDD
6/20 anonim válasza:
nálatok már nyár van?
milyen lesz? kepet pls
8/20 anonim válasza:
Igen, pont ezért jártunk, járunk pecázni. Nincs rá idő, akkor a felsoroltak a kertben is megtalálhatók. Akkor oda ülünk ki.
9/20 anonim válasza:
Szeretem, csak nincs szerelmem hozzá.
10/20 anonim válasza:
A békák kivételével a többi így van mióta családi házban lakunk. Sőt nyáron amikor lemegy a nap és a medencében a víz melegebb mint a levegő ( 28-30 fokos ) akkor ott hallgatjuk a tücskök ciripelését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!