Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sokat várok el egy pasitól? Vagy velem van baj?
Van néhány elvárásom, ha párkapcsolatról van szó:
- sajnos én is adok a külsőségekre pl: ne legyen nagy szakálla, bajsza, ne kopaszodjon, ne legyen vékonyabb, mint én illetve ne legyen kövér. Legyen min 175 cm.
- a sportosság nem kritérium, de legalább heti néhány alkalommal mozogjon valamit, illetve néha eljőjjön velem futni vagy biciklizni...
- legyen egy tisztességes és biztos munkahelye, ne legyen munkakerülő és lusta, ne nekem kelljen eltartanom
- nem kell, h saját lakása legyen, de ne a szüleivel lakjon, ne legyen anyuci pici fia (az más, ha esetleg az anyját ápolja)...
- legyen határozott és magabiztos
- tudjon helyesen írni és értelmes mondatokban beszélni
- ne legyen nyomulós és erőszakos
- ne legyen agresszív és konfliktuskereső
- ne igyon rendszeresen és ne dohányozzon
- csak azt ígérje, amit be is tart
- minden áron legyen őszinte velem
- ha szeret, akkor azt éreztesse is velem, illetve kölcsönösen számíthassunk egymásra
Talán sokat várok el? Ezért nem találok senkit? Vagy magamban kellene a hibát keresnem??? Sajnos volt néhány borzalmas kapcsolatom, amik megihlették ezeket az elvárásokot.
Nem értem minek hurrognak le. Nincsenek magas elvárásaid. De abban igaza van az egyik válaszolónak hogy a beteljesült elvárások nem jelentenek garanciát a tökéletes kapcsolatra.
Nem lehet egy ember kapcsán mindig a megadott szempontok alapján haladni és ha nincs meg az egyik hagyni a francba mert mittudomén hiányzik az egyik.
Amindenségit :D Annyi kérdésem van, hogy ez a csodás lista vajon miért nem az első, esetleg a második kapcsolatod után fogalmazódott meg benned? :D
Mellesleg amiket leírsz, mint tapasztalat, egészen extrém példák. Mégis miféle körökben mozogsz te, hogy ezeket fogod ki sorozatban? Talán ezen kéne elgondolkodnod... Egy kicsit is normális ember hírből sem hall ilyenekről, nemhogy még megcsinálja.
És mibe, hogy a következő kapcsolatod pontosan ugyanilyen lesz, mint az előzőek... nyilván amiatt is, mert egy normális férfi nem áll le ilyennel, mint te.
Elemezem az elvárásaid, jó?
Van néhány elvárásom, ha párkapcsolatról van szó:
- sajnos én is adok a külsőségekre pl: ne legyen nagy szakálla, bajsza, ne kopaszodjon, ne legyen vékonyabb, mint én illetve ne legyen kövér. Legyen min 175 cm.
A szakáll vagy bajusz igénytelenség szerinted? A hiba a te gépezetedben van. Senki nőért le nem borotválnám a szakállamat pl. És nem igénytelen, mert időnként igazítok rajta, mosom rendszeresen és fésülöm. A ne kopaszodjon megint nem igényesség kérdése: genetika. Az egész Te körülötted forog az alkatát illetően, ami önző és nevetséges. Neked nem férfi kell, hanem próbababa.
- a sportosság nem kritérium, de legalább heti néhány alkalommal mozogjon valamit, illetve néha eljőjjön velem futni vagy biciklizni...
Itt ellent mondtál magadnak, mert amit leírtál már rendesen a sportos kategória. De tényleg.
- legyen egy tisztességes és biztos munkahelye, ne legyen munkakerülő és lusta, ne nekem kelljen eltartanom
Ez teljesen jogos, alap. De rád is legyen igaz!
- nem kell, h saját lakása legyen, de ne a szüleivel lakjon, ne legyen anyuci pici fia (az más, ha esetleg az anyját ápolja)...
Attól még nem lesz senki anyuci pici fia, ha nem költözik ki otthonról, csak hogy ki legyen költözve. Az más kérdés, ha tutyimutyi és anyu beleszól a dolgokba. Ez a kettő nem függ össze. Ha nem teheti meg anyagilag, máris anyagi kérdést csináltál a kapcsolatból. :)
Én otthon lakok még, mert nem keresek úgy, hogy elköltözhessek. Mégis van párkapcsolatom és a jövőben szeretnénk összeköltözni. Nem akarok a készbe beülni, azt akarom, hogy majd együtt teremtsük meg. És a páromat sem feltétlen ültetném be a készbe. Miért? Mert ez problémákat szül, azért.
- legyen határozott és magabiztos
Jó. De reméljük nem téged kell ezzel kompenzálnia.
- tudjon helyesen írni és értelmes mondatokban beszélni
Alap. De ezt illik a nőnek is tudnia.
- ne legyen nyomulós és erőszakos
Akkor épp annyira légy te is kezdeményező és ne a férfitól várd, hogy meghódítson vagy leszólítson.
- ne legyen agresszív és konfliktuskereső
A kettő kicsit üti egymást, nemde?
- ne igyon rendszeresen és ne dohányozzon
Jogos.
- csak azt ígérje, amit be is tart
Jogos, rád is legyen igaz.
- minden áron legyen őszinte velem
Ez is legyen rád is igaz, mert a kegyes hazugság és a füllentés sem fér bele, az is hazugság.
- ha szeret, akkor azt éreztesse is velem, illetve kölcsönösen számíthassunk egymásra
Enélkül nem párkapcsolat a kapcsolat.
Szerintem a fele nem reális elvárás. Illetve elvárhatod, csak akkor durván leszűkíted a keresést. A Te dolgod. De nem szeretek úgy kapcsolatba belemenni senkivel, hogy elém gördítenek egy checklistát arról, minek kell megfeleljek. Lehet simán ezért dobnálak, még mielőtt bármi lenne.
Ezek nem kőkemény kritériumok voltak, talán kicsit méregből írtam. Pl, ha valaki nem sportol, mert nincs ideje, azt még meg tudom érteni. De valami minimális mozgáshoz ragaszkodnék az egészsége érdekében főleg, ha ülő munkát végez. Talán az túlzás volt, h jőjjön velem futni, tényleg nem reális elvárás.
A szakáll, csak simán nem tetszik, nem mondtam, h nem lehet rendezett, de nekem egyszerűen nem jön be.Ízlések és pofonok, valakinek pont az jön be...
Az, h ne legyen agresszív és kerülje a konfliktusokat...mi ebben az ellentmondás???
Az, h ne éljen a szüleivel, nem minden helyzetben kritérium...de talán félek attól, h hasonló helyzetben találom magam, mint az előző kapcsolatomnál.
Nem bántásból írtam ezeket, csak el akarom kerülni az olyan helyzeteket, amiken egyszer, már keresztül mentem.
Sajnálom, ha valakit megbántottam.
#23: Te szimplán normális vagy, aki normális emberek felé nyit és nem azt csinálja, mint az itteni átlag, aki kattantakkal jön össze, majd 0 önkritika miatt is mindig másokat szid. Te csinálod jól! :D
És a kissé lepontozott #17-es válaszomban ismét, mint már oly sokszor ott a megoldás. Leírtam a lényeget, amit Kedves Kérdező, utána alá is támasztottál azzal a mondatoddal, hogy: "Mivel én nem vagyok egy határozott jellem, szükségem van arra, h egy határozott férfi legyen mellettem."
Szóval, még egyszer a dolog nyitja: Nem veszed észre azt, aki megfelel a felsorolásodnak. Te igazából nem azokra vágysz, amiket a kérdésben leírtál, hanem olyan pasikra, akik úgy kihasználnak, mint az előzők. Szerintem ne keress most senkit, egyszerűen ismerd meg jobban önmagad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!