Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Túl sokat várok el egy pasitól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokat várok el egy pasitól? Vagy velem van baj?

Figyelt kérdés

Van néhány elvárásom, ha párkapcsolatról van szó:

- sajnos én is adok a külsőségekre pl: ne legyen nagy szakálla, bajsza, ne kopaszodjon, ne legyen vékonyabb, mint én illetve ne legyen kövér. Legyen min 175 cm.

- a sportosság nem kritérium, de legalább heti néhány alkalommal mozogjon valamit, illetve néha eljőjjön velem futni vagy biciklizni...

- legyen egy tisztességes és biztos munkahelye, ne legyen munkakerülő és lusta, ne nekem kelljen eltartanom

- nem kell, h saját lakása legyen, de ne a szüleivel lakjon, ne legyen anyuci pici fia (az más, ha esetleg az anyját ápolja)...

- legyen határozott és magabiztos

- tudjon helyesen írni és értelmes mondatokban beszélni

- ne legyen nyomulós és erőszakos

- ne legyen agresszív és konfliktuskereső

- ne igyon rendszeresen és ne dohányozzon

- csak azt ígérje, amit be is tart

- minden áron legyen őszinte velem

- ha szeret, akkor azt éreztesse is velem, illetve kölcsönösen számíthassunk egymásra

Talán sokat várok el? Ezért nem találok senkit? Vagy magamban kellene a hibát keresnem??? Sajnos volt néhány borzalmas kapcsolatom, amik megihlették ezeket az elvárásokot.

2018. ápr. 12. 17:15
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

Mit tudok cserébe nyújtani???

Ezek a tulajdonságok bennem is megvannak, amiket elvárok, kivéve talán a határozottságot. Mind emellett gondoskodó típus vagyok, szeretek sportolni, főzni, empatikus vagyok...nem tudom mi kell még... Nem vagyok magas, de sportos, vékony alkatú.

Mielőtt valaki félre értené, nem társkeresés a célom a kérdéssel!!!

Egyébként közel vagyok a 30-hoz.

Milyen kapcsolataim voltak????

- 1. megvert, falhoz nyomkodom, az anyjával élt, akit istenített, én meg voltam az, aki az anyja nyomába se érhet

- 2. lusta volt, nem akart elmenni dolgozni, bezzeg kocsmázni annál inkább. Amit keservesen megkerestem pénzt a diákmunkával, elvette tőlem cigire, nekem pedig ennem nem volt mit...

- 3. Szintén büdös volt neki a munka, lusta volt, nem akart kimozdulni velem, egész nap, csak pihent, az én fizumat könnyebb volt neki költeni. Végül úgy hagyott el, h elvitt mindenem, mire a mumkahelyemről hazaértem.

2018. ápr. 12. 17:36
 12/35 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ezek egyáltalán nem magas elvárások. De az elvárások teljesítése nem garancia a jó kapcsolatra. Volt már olyan párom, aki magasan meghaladta az elvárásaimat, a kapcsolatunk mégsem működött, nem voltam boldog mellette. És volt olyan is, aki nem volt "tökéletes", mégis nagyon jó volt vele. A férjem pl. 38 éves koráig egyáltalán nem sportolt, pedig én ezt fontosnak tartottam a magam részéről. Na de ez azért nem lehet akadálya egy kapcsolatnak.
2018. ápr. 12. 17:37
 13/35 anonim ***** válasza:
92%

#13 az kemény!

Nem is csodálom, hogy ha ezek után itt tartasz!

2018. ápr. 12. 17:38
 14/35 Bétó apó ***** válasza:
82%
Te valahol falun, vagy kisvárosban laksz, Kérdező? Csak mert ott elég soványak a lehetőségek, és gyakori szórakozási forma pl. a kocsmázás
2018. ápr. 12. 17:44
 15/35 anonim ***** válasza:
50%

"Mit tudok cserébe nyújtani???

Ezek a tulajdonságok bennem is megvannak, amiket elvárok, kivéve talán a határozottságot. Mind emellett gondoskodó típus vagyok, szeretek sportolni, főzni, empatikus vagyok...nem tudom mi kell még... Nem vagyok magas, de sportos, vékony alkatú. "

Csak épp azt a dolgot nem tudod nyújtani, amivel megoldódnának a társkeresési problémáid: Nem veszed észre azt, aki megfelel a felsorolásodnak. Te igazából nem azokra vágysz, amiket a kérdésben leírtál, hanem olyan pasikra, akik úgy kihasználnak, mint az előzők. Szerintem ne keress most senkit, egyszerűen ismerd meg jobban önmagad.

2018. ápr. 12. 17:44
 16/35 A kérdező kommentje:
Budapesten laktam. Nem is a kimondott kocsmázással volt a bajom, hanem azzal, h az exemnek folyamatosan min 60 000 Ft adóssága volt a kocsmában, illetve hajnalba járt haza, ez miatt, pedig másnap nem tudott dolgozni menni.
2018. ápr. 12. 17:51
 17/35 anonim ***** válasza:
14%

"Ezek a tulajdonságok bennem is megvannak, amiket elvárok, kivéve talán a határozottságot."

És ami benned nincs meg, azt milyen alapon várnád el mástól?

2018. ápr. 12. 17:58
 18/35 A kérdező kommentje:

Mivel én nem vagyok egy határozott jellem, szükségem van arra, h egy határozott férfi legyen mellettem. Azt nem mondtam, h én tökéletes vagyok, de ez a tulajdonság nekem fontos.

Lehet igaza van az egyik válaszolónak, macskás öregasszony leszek...

Mindegy...sajnálom már, h kiírtam ezt a kérdést, de eléggé elkeseredtem, h még mindig nincs senkim.

Köszönöm a válaszokat!

2018. ápr. 12. 18:17
 19/35 anonim ***** válasza:
38%
"Ezek a tulajdonságok bennem is megvannak, amiket elvárok" - neked sincs szakállad?
2018. ápr. 12. 18:21
 20/35 anonim ***** válasza:
25%

"Mivel én nem vagyok egy határozott jellem, szükségem van arra, h egy határozott férfi legyen mellettem."

Hát igen, mert egy nő megengedheti ezt magának, nemde?...

2018. ápr. 12. 18:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!