Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sokat várok el egy pasitól? Vagy velem van baj?
Van néhány elvárásom, ha párkapcsolatról van szó:
- sajnos én is adok a külsőségekre pl: ne legyen nagy szakálla, bajsza, ne kopaszodjon, ne legyen vékonyabb, mint én illetve ne legyen kövér. Legyen min 175 cm.
- a sportosság nem kritérium, de legalább heti néhány alkalommal mozogjon valamit, illetve néha eljőjjön velem futni vagy biciklizni...
- legyen egy tisztességes és biztos munkahelye, ne legyen munkakerülő és lusta, ne nekem kelljen eltartanom
- nem kell, h saját lakása legyen, de ne a szüleivel lakjon, ne legyen anyuci pici fia (az más, ha esetleg az anyját ápolja)...
- legyen határozott és magabiztos
- tudjon helyesen írni és értelmes mondatokban beszélni
- ne legyen nyomulós és erőszakos
- ne legyen agresszív és konfliktuskereső
- ne igyon rendszeresen és ne dohányozzon
- csak azt ígérje, amit be is tart
- minden áron legyen őszinte velem
- ha szeret, akkor azt éreztesse is velem, illetve kölcsönösen számíthassunk egymásra
Talán sokat várok el? Ezért nem találok senkit? Vagy magamban kellene a hibát keresnem??? Sajnos volt néhány borzalmas kapcsolatom, amik megihlették ezeket az elvárásokot.
Mit tudok cserébe nyújtani???
Ezek a tulajdonságok bennem is megvannak, amiket elvárok, kivéve talán a határozottságot. Mind emellett gondoskodó típus vagyok, szeretek sportolni, főzni, empatikus vagyok...nem tudom mi kell még... Nem vagyok magas, de sportos, vékony alkatú.
Mielőtt valaki félre értené, nem társkeresés a célom a kérdéssel!!!
Egyébként közel vagyok a 30-hoz.
Milyen kapcsolataim voltak????
- 1. megvert, falhoz nyomkodom, az anyjával élt, akit istenített, én meg voltam az, aki az anyja nyomába se érhet
- 2. lusta volt, nem akart elmenni dolgozni, bezzeg kocsmázni annál inkább. Amit keservesen megkerestem pénzt a diákmunkával, elvette tőlem cigire, nekem pedig ennem nem volt mit...
- 3. Szintén büdös volt neki a munka, lusta volt, nem akart kimozdulni velem, egész nap, csak pihent, az én fizumat könnyebb volt neki költeni. Végül úgy hagyott el, h elvitt mindenem, mire a mumkahelyemről hazaértem.
#13 az kemény!
Nem is csodálom, hogy ha ezek után itt tartasz!
"Mit tudok cserébe nyújtani???
Ezek a tulajdonságok bennem is megvannak, amiket elvárok, kivéve talán a határozottságot. Mind emellett gondoskodó típus vagyok, szeretek sportolni, főzni, empatikus vagyok...nem tudom mi kell még... Nem vagyok magas, de sportos, vékony alkatú. "
Csak épp azt a dolgot nem tudod nyújtani, amivel megoldódnának a társkeresési problémáid: Nem veszed észre azt, aki megfelel a felsorolásodnak. Te igazából nem azokra vágysz, amiket a kérdésben leírtál, hanem olyan pasikra, akik úgy kihasználnak, mint az előzők. Szerintem ne keress most senkit, egyszerűen ismerd meg jobban önmagad.
"Ezek a tulajdonságok bennem is megvannak, amiket elvárok, kivéve talán a határozottságot."
És ami benned nincs meg, azt milyen alapon várnád el mástól?
Mivel én nem vagyok egy határozott jellem, szükségem van arra, h egy határozott férfi legyen mellettem. Azt nem mondtam, h én tökéletes vagyok, de ez a tulajdonság nekem fontos.
Lehet igaza van az egyik válaszolónak, macskás öregasszony leszek...
Mindegy...sajnálom már, h kiírtam ezt a kérdést, de eléggé elkeseredtem, h még mindig nincs senkim.
Köszönöm a válaszokat!
"Mivel én nem vagyok egy határozott jellem, szükségem van arra, h egy határozott férfi legyen mellettem."
Hát igen, mert egy nő megengedheti ezt magának, nemde?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!