Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a teendő, ha így érzek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő, ha így érzek egy harmadik személy iránt?

Figyelt kérdés
Van egy jól működő párkapcsolatom. Semmi probléma nincs vele, boldog vagyok, szeretem a páromat. Minden tökéletes. Viszont megismertem valakit, aki nagy hatással volt rám. Nagyon egy hullámhosszon voltunk és valami vonzást lehetett érezni kettőnk közt az első pillanattól kezdve. Pedig csak beszélgettünk. És nem is tervezek mást, csupán megijedtem, hogy valaki tud rám ilyen hatással lenni, miközben egy boldog párkapcsolatban élek. És nem arról van szó, hogy el vagyok hanyagolva és más után kacsintgatok, hanem szimplán ezt váltotta ki belőlem az illető és kölcsönösnek bizonyult, mert randira hívott. De nem fogadtam el, mivel van párom. Azt mondta, hogy sajnálja, de olyan vonzódást érez, hogy muszáj volt megkérdeznie, de tiszteletben tartja, hogy foglalt vagyok. És hogy ez a vonzalom nem kifejezetten szexuális jellegű. Ami meglepett, hogy hasonlóan éreztem én is az elejétől fogva. :)
2018. ápr. 10. 12:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletes kapcsolatba nem hiszem hogy be tud férkőzni egy harmadik.
2018. ápr. 10. 16:35
 12/15 anonim ***** válasza:

Mennyi ideje vagy együtt a jelenlegi pároddal?

Mással is éreztél már ilyet vagy új ez a dolog? Esetleg a mostani kapcsolatod elején a jelenlegi párod ugyanilyen hatással volt rád?

2018. ápr. 12. 10:33
 13/15 A kérdező kommentje:
A párom is ilyen hatással volt rám. És még mindig tud. Mással nem volt ilyen és tényleg annyira jó minden a kapcsolatomban, hogy nem is gondoltam volna, hogy ez előfordulhat.
2018. ápr. 12. 12:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha elégedett vagy a párkapcsolatoddal akkor szerintem kerüld el ezt a személyt és egy idő után elmúlik a dolog. Szimpla fellángolásról lehet szó ami minden hosszú párkapcsolatban előfordul. Nem egyedi eset, nem hiszem hogy aggódnod kellene.
2018. ápr. 12. 13:17
 15/15 anonim ***** válasza:
49%
Tehát a jótól is lehet jobb csak Te foglalt vagy, és sohasem fogod megtudni! Az én szótáramban foglalt a budi lehet!
2018. nov. 7. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!