Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy öljem ki magamból az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy öljem ki magamból az érzéseket valaki iránt?

Figyelt kérdés

Tudom, elég bugyuta a kérdés is. De az a baj hogy beleszerettem egy kolléganőmbe. Ami még nagyobb baj, hogy januárban pár hétig még volt is köztünk ez-az, csak valahogy olyan szerencsétle alapokra helyeztük az egészet, és kisiklott a dolog.

Arra mondjuk jó volt, hogy tudjam biztos nem lenne belőle épkézláb kapcsolat. Ettől függetlenül, hogy az eszemmel tudom értelmetlen lenne bármit erőltetni, mégis ha meglátom, vagy rám mosolyog, akkor végem van.

Az alap eljárás nyilván az lenne, hogy nem keresem, elkerülöm, stb.. de ez elég nehéz, úgy hogy egy helyen dolgozunk. Bármi ötlet? :/

2018. ápr. 7. 13:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
5%
Azt hittem eddig csak a nok olyan ostobak hogy kavarjanak a munkatarsukkal, tevedtem :)
2018. ápr. 7. 13:22
 2/11 A kérdező kommentje:
Most nagyon okosnak hiszed magad gondolom :) de ahol a nő kavar egy munkatársával, ott talán az illető munkatárs szintén egy férfi, nem???...
2018. ápr. 7. 13:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Az én tippem: Keresd a társaságát, figyeld a hibáit és így kiábrándulhatsz belőle.

Nekem ez bevált, csak erősnek kell lenni.

2018. ápr. 7. 13:50
 4/11 anonim ***** válasza:
Fogd fel ugy hogy a körülmények nem adottak törődj bele hogy ő nem a tied lessz .Persze ez egy hosszabb folyamat lessz mivel munkatársak vagytok de sztem jobb nem belebonyolódni egy ilyen viszonyba ha hosdzabb tavu kapcsolatot szeretnél akkor hagyod .
2018. ápr. 7. 14:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Közösen megbeszéltétek,hogy nem fog működni a kapcsolatotok? Ő már nem érez hasonlóan irántad? Ha nem, akkor ezt tartsd a szemed előtt, mi értelme van olyan nő uán vágyakozni ha ő neki nem kellessz. Gondolj erre.
2018. ápr. 7. 17:27
 6/11 anonim ***** válasza:
2018. ápr. 7. 20:08
 7/11 A kérdező kommentje:

Úgy történt, hogy egy idő után, mikor már nagyon egyértelmű volt hogy kerülgetjük egymást, akkor megbeszéltük, hogy mind a kettőnknek tetszik a másik. Utána találkozgattunk, nagyon egymásra voltunk gerjedve, aztán követték egymást az események, ahogy az szokott lenni. Egy darabig eszkalálódott, aztán amilyen hirtele jött, úgy ment is a lelkesedés, kezdtem azt érezni hogy egyedül tolom a szekeret, annak ellenére hogy ő azt mondta, soha nem kapott még ennyi szeretetet, és figyelmet egyik korábbi barátjától sem. Valahogy ettől megijedt, mert hogy ő nem tudja viszonozni, és kicsit kezdett távolságtartóbb lenni.

De közben azért elég vegyes jeleket közvetített felém, pont amikor már el akartam engedni, akkor valamivel mindig épp felpiszkálta bennem megint a reményt.

Most nagyjából egy hónapja már próbálom fejben lezárni a dolgot, mert érzem hogy nem is lenne jó vége, meg ő sem tudja hogy mit akar, és nekem ez a bizonytalanság nem kell. De ahogy írtam fentebb is, pont ez a bajom, hogy hiába tudom fejben, az érzéseim nem változtak. Ráadásul, természetesen mióta nem foglalkozom vele, nyilván ő is megint másképp viselkedik. De próbálok erős lenni, és tartani a távolságot... csak baromi nehéz :/

2018. ápr. 8. 00:22
 8/11 anonim ***** válasza:

Sajnálom hogy így alakult, de az is lehet, hogy ő mégsem gondolta komolyan veled. Tetszettél (és még lehet most is tetszel) neki, de nem volt szerelmes beléd. Hát figyelj legalább megpróbáltátok és beláttátok, hogy nem működött. Kicsit szüneteltessétek és majd meglátjátok. Az is lehet, hogy idő kell neki. Nem tudom hogy ő mennyire "zárt le" téged magában. Ha még mindig szeret azt látni fogod rajta. Esetleg más férfi felbukkant a láthatáron és amiatt lett távolságtartóbb veled.

Ha betartod a két lépés távolságot, teljesen hétköznapiasan viselkedsz vele, nem álmodozol róla többet, idővel elhalványulnak az érzések, kitartás.

2018. ápr. 8. 08:33
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen, én is gyanakodtam arra hogy valaki más esetleg bekavart. De rákérdezni nem mertem, meg nem is akartam. Próbálom akkor továbbra is lazára venni, aztán majd elkopik..
2018. ápr. 8. 09:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Hany evesek vagytok?
2018. ápr. 8. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!