Valóban az lenne a megoldás, hogy kiöljem magamból az érzéseket, és ha igen, akkor hogyan?
a megfejtés elmondtad "ölj" én is nagyon érzelmes ember voltam ha csak rám ordítottak szinte majdnem sírva fakadtam de 21 évesen be léptem a légi hadseregbe ott a kiképzésbe azt hittem meg halok 6 évet húztam le de az idő alatt meg halt belőlem az érzelem. Ha elmentünk küldtetésre ott mindenkit meg kellett ölni a 6 éves kis gyerktől a 80 éves öreg asszonyt volr úgy le dobtak harminchetünket a sivatgba víz és élelem nélkül teljes felszereltséggel olyam+40 kg-al (lőszer,fegyver,gránát stb...) 3 napig kellett gyalogolnunk hogy ki érjünk a harci terepre és ott pedig minden ártatlan embert meg kellett ölni aki látott minket 37-ből csak 25-en éltüktúl. Volt olyan haverom ideg összeroppanást kapott és bele űrült ő nem bírta a folyamatos gyilkolást én is az miatt száltam ki de szerencse volt hogy csak a 6 éves gyakorlatot írtam alá ha valaki elöbb elakar menni azt meg ölik.
Ja és a Psziologust ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!