Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha több éve szakítottam a bátyjával jobb nem közeledni felé?
Lehet ezt egyelőre nem kellene feszegetni! Szerintem beszélgessetek tovább, esetleg találkozzatok, aztán meglátjátok hogy alakul. A helyedben nem indítanék rögtön azzal, hogy "na akkor legyünk 1 pár". Régóta nem beszéltetek, ki tudja benne is mi zajlik most le? Esetleg a tlálkozást felvetheted neki, ha ő még nem mondta.
Az meg, hogy mások mit szólnak le kell sz@rni.
Szerintem ez már jó jel akkor.
Próbáld jelezni felé, hogy részedről nem bánnád, ha több is lenne. Hívd el te is ide-oda, mozi, kirándulás, valami. Bátorítsd valamivel.
Szard mar le, hogy ki mit gondol..
Akinek nem tetszik, menjen havat lapatolni :)
Én egyenlőre csak barátságként gondolnék a dologra és elsősorban ebben az írányban építeném a dolgot.
Még mindketten fitalok voltatok amikor összeismerkedtetek, azóta változtál te is ő is.
Nekem is volt egy kissrác (14) aki annyira odavolt értem (felnézett rám) hogy ha meglátott bárhol odaszaladt köszönni hozzám, nekünk kellett 5 év kihagyás és hiába rajongott értem anno most teljesen közömbös velem.
Ti esetetekben is, nem ott folytatjátok ahol abbahagytátok. Úgyhogy egyenlőre építsétek újra az ismerettséget és légy nyitott.
Mondjuk en ezt most nem ertem, 6 evig voltal a pasival? Akkor 22 eves voltal mikor szakitotatok?
Azert eleg gaz, hogy most meg az occse kene 5 ev utan..
En elegge megborulnek ha a volt pasim, a noveremmel kezdene ki.. Undorito lenne!
Foleg igy, hogy 6 evig egyutt voltatok.
Tenyleg nincs mas pasi akivel kezdhetnel, csak az exed tesoja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!