Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha több éve szakítottam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha több éve szakítottam a bátyjával jobb nem közeledni felé?

Figyelt kérdés
Régen 10 éve volt egy barátom akinek az öccsével nagyon jóban voltunk.Együtt tvztünk ami közben volt hogy rajtam feküdve aludt el, csavarogtunk, ha a bátyja bántott kiállt értem,ha bajban voltunk mindig segítettünk egymásnak.Konkrétan olyanok voltunk mint két testvér de ez a kapcsolat 7-8 éve megváltozott és nem igazán találkoztunk de nem is tudom miért igazából csak így alakult.Most újból felvettük a kapcsolatot és barátilag jóban vagyunk újra.Viszont úgy érzem mi nagyon jól müködnénk együtt mint egy pár de nem tudom hogy mit szólnának az emberek,a fiú szülei hogy a bátyja után vele járok.Azt sem tudom ő maga mit szólna hozzá ha felvetném a témát hogy legyünk egy pár.Azt tudni kell hogy a bátyjával kb 6 éves kapcsolatom volt (16 éves koromba jöttem vele össze) és azért hagytam el mert állandóan tudni akarta hova, kivel megyek és mindenkire féltékeny volt és üvöltőzött, cirkuszolt velem.Azaz nem az öcs végett mentünk szét.Mit gondoltok?Működhetne egy ilyen 'múltú' kapcsolat? 27n
2018. ápr. 7. 08:34
 1/8 anonim ***** válasza:
57%

Lehet ezt egyelőre nem kellene feszegetni! Szerintem beszélgessetek tovább, esetleg találkozzatok, aztán meglátjátok hogy alakul. A helyedben nem indítanék rögtön azzal, hogy "na akkor legyünk 1 pár". Régóta nem beszéltetek, ki tudja benne is mi zajlik most le? Esetleg a tlálkozást felvetheted neki, ha ő még nem mondta.

Az meg, hogy mások mit szólnak le kell sz@rni.

2018. ápr. 7. 09:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen én se úgy gondoltam hogy egyből az arcába vágom mit is szeretnék.Egyébként pár hónapja beszélgetünk és találkozunk hetente egyszer kétszer de max 1 óra amit beszélgetéssel töltünk az is arról szól hogy kivel mi történt, milyen napja volt és hasonlók.
2018. ápr. 7. 09:18
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ez már jó jel akkor.

Próbáld jelezni felé, hogy részedről nem bánnád, ha több is lenne. Hívd el te is ide-oda, mozi, kirándulás, valami. Bátorítsd valamivel.

2018. ápr. 7. 09:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Megpróbálom.Remélem sikerül,bár attól kicsit félek hogy mások mit fognak gondolni. :)
2018. ápr. 7. 10:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Szard mar le, hogy ki mit gondol..

Akinek nem tetszik, menjen havat lapatolni :)

2018. ápr. 7. 11:30
 6/8 Noblesse Oblige ***** válasza:

Én egyenlőre csak barátságként gondolnék a dologra és elsősorban ebben az írányban építeném a dolgot.

Még mindketten fitalok voltatok amikor összeismerkedtetek, azóta változtál te is ő is.

Nekem is volt egy kissrác (14) aki annyira odavolt értem (felnézett rám) hogy ha meglátott bárhol odaszaladt köszönni hozzám, nekünk kellett 5 év kihagyás és hiába rajongott értem anno most teljesen közömbös velem.

Ti esetetekben is, nem ott folytatjátok ahol abbahagytátok. Úgyhogy egyenlőre építsétek újra az ismerettséget és légy nyitott.

2018. ápr. 7. 11:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk en ezt most nem ertem, 6 evig voltal a pasival? Akkor 22 eves voltal mikor szakitotatok?

Azert eleg gaz, hogy most meg az occse kene 5 ev utan..

En elegge megborulnek ha a volt pasim, a noveremmel kezdene ki.. Undorito lenne!

Foleg igy, hogy 6 evig egyutt voltatok.

Tenyleg nincs mas pasi akivel kezdhetnel, csak az exed tesoja?

2018. ápr. 7. 12:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Rohadt gáz, hogy most az öccsére másznál rá. Szerintem a szerencsétlen nem is akar mást, csak néha beszélgetni, te meg egyből kombinálsz, fúj.
2018. ápr. 7. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!