Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy törődtetek bele, hogy nem lehetek soha együtt
életetek szerelmével olyan okok miatt amiről nem
tehettek?
Figyelt kérdés
pl. pénz, származás, kinézet, haverotoknak is bejön, betegségek
Valamint még össze is illenétek, ha nem lenne az a bizonyos megoldhatatlan probléma.
Lényegtelen, végül is a kérdés Ti rólatok szól, nem akarom, hogy elmenjen nagyon a kérdés az én irányomba.
2018. ápr. 5. 23:01
14/21 anonim válasza:
Nekem kb 2 éve van ilyen pasi az életemben. Megláttam, beszélgettünk és végem lett. külföldön él a csajával. Tudom hogy hülyit és soha nem lesz komoly, de mégis kicsit reménykedem..
próbáltam elfelejteni, mást keresni, de mindig elolvadok tőle.
2018. ápr. 6. 05:20
15/21 anonim válasza:
Ez úgy hülyeség, ahogy van. Egy kapcsolat 2 emberen múlik. Ha mind a ketten akarják a kapcsolatot, akkor elhárítják a külső akadályokat. Ez időnként áldozatokkal jár. Ha szeretnél együtt lenni a kiszemelt nővel, szedd össze magad, és hódítsd meg! Legalább próbáld meg! Ne döntsd el előre a nő helyett, hogy úgysem kellesz neki. (Ugyanez vonatkozik az élet többi területère. Ne döntsd el előre, hogy nem fog sikerülni.) Vagy félsz, hogy kiderül, mégsem olyan, amilyennek elképzelted, és összetörik az illúzió? Ez is benne van a pakliban. De ennél a teszetosza szenvedésnél az is jobb.
2018. ápr. 6. 07:24
16/21 anonim válasza:
Nekunk mas a vallasunk, a kulturank, a szarmazasunk, tobb ezer kilometer volt koztunk, eltero meg az anyagi helyzetunk is, a szokasaink, meg az egesz eletunk, de megis megoldottuk, es boldogok vagyunk. Pont ezert en soha nem vagyok hajlando ilyen nyavogasokat elfogadni, hogy "de a tav miatt", "de x dolog miatt". Ha akarod megoldod. Pont.
2018. ápr. 6. 08:05
17/21 anonim válasza:
Ha sok túlórával próbálod meg kitölteni az űrt, annak nagy valószínűséggel kiégés lesz a vége, akkor pedig még rosszabb lesz.
2018. ápr. 6. 10:35
18/21 anonim válasza:
Buli buli hàtàn kb. Nàlam ez volt .Sok beszélgetés stb .Ez a pasi különleges volt a szàmomra de esélytelen.De van bnője és stmzereti ugy sem hagynà el
A mi helyzetünk bonyolult volt nem tette tul magàt az exén én meg totàl belezugtam ő is adott jelzéseket de lekoptattam .Halottam hogy szereti még őt igy odébb àlltam.Az első pár hónap kin szendvedés volt mosolyogtam de belülről sirni tudtam volna .Egyszerűen fàjt az elvesztése .De beláttam hogy ez igy van jól .Elfogadtam hogy öket a sors is egymàsnak teremtette .Kerültem nem köszöntem rà nem foglalkoztam vele és szépen lassan elmúlt a fàjdalom amit koràbban éreztem.
2018. ápr. 6. 12:53
19/21 anonim válasza:
Én ugy hogy ő bunkó volt azthiszem igy sokkal jobb mert nincs az a kérdés bennem hogy mi lett volna ha .Én kezdetben szerettem de parhonap mulva màr könnyebb volt uj baràtok ismerségek tanultam sportoltam és nem foglalkoztam vele hogy ő mit csinàl .:DMa ha meglátom egyszerúen nem vagyok rà csalódtam benne .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!