Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi idő múlva szabad így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő múlva szabad így megtörténnie?

Figyelt kérdés
A barátom és én 20 évesek vagyunk. 6 éve nagyon szoros barátságban éltünk, minden nap órákat beszéltünk a neten és rengeteget voltunk együtt iskolában vagy iskolán kívül. Én már régen óta szerelmes voltam belé, de csak két hete jöttünk össze. Nagyon meglepett, a huszadik születésnapomon vallotta be. Mennyi idő után szabad lefeküdni vele? Én már szeretnék mert sok ideje vártam rá. De bizonytalan vagyok mert sokan azt mondják minimum két hónapot kell várni
2018. ápr. 5. 20:08
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
-.-
2018. ápr. 5. 20:10
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
hétfőn 11 órakor
2018. ápr. 5. 20:14
 3/10 anonim ***** válasza:
Dehát Te 6 éve vàrsz! Az bőven megvan 2 hónap. :) Egyébként honnan veszed ezt a marhaságot? Komolyan más mondja meg neked, hogy mikor szexelj? Legyél már annyira önálló, hogy el tudd dönteni, mikor akarsz lefeküdni a barátoddal! Az első barátommal 4 hónapot vártunk. 9 hónap után szétmentünk. A másodikkal 1 hónap után szexeltünk, 12 éve együtt vagyunk. Egyébként nem muszáj mindennek azonnal megtörténnie.
2018. ápr. 5. 20:15
 4/10 anonim ***** válasza:
38%

vasárnap délután 5 óra 30 percnél előbb nem szabad lefeküdni.

stopperórával mérd, légy szíves

2018. ápr. 5. 20:18
 5/10 A kérdező kommentje:
#3 köszönöm a hasznos választ, de a többi komolytalan kommentelő olyan buta mint a válaszai
2018. ápr. 5. 20:20
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
Köszönöm a bókot kérdező! 😎👏
2018. ápr. 5. 20:21
 7/10 anonim ***** válasza:

"de a többi komolytalan kommentelő olyan buta mint a válaszai"

nem buták vagyunk, csak szarkasztikusak, ironikusak, maliciózusak, ahhoz pedig hidd el, kell ész.

csak te annyira butus vagy, hogy észre sem veszed, miért kóstolgatunk.

kiírsz egy ostoba, tényleg buta kérdést, és csodálkozol, hogy aszerint reagálunk rá.

szerintem agyilag még nem vagy annyira érett, hogy szexelj, tehát várjál még a 3 év múlva esedékes vasárnapig.

és stopperral mérd, ne feledd!

2018. ápr. 5. 20:25
 8/10 anonim ***** válasza:
80%
Amilyen egyszerű a kérdező, már várom a lehetek-e terhes kérdést...
2018. ápr. 5. 20:33
 9/10 anonim ***** válasza:

1 hónap 4 nap múlva pontosan!

Mert nagykorú vagy,a kérdésed vidd át inkább másik kategóriába!

2018. ápr. 5. 21:30
 10/10 swagolasz ***** válasza:
59%

Add össze a párod nevében szereplő összes betüt. Pl: Tibi=4 Ezt a számot szorozd meg 3.14-el, továbbá szorozd meg a dátum szerinti aktuális nappal (pl.: ma hatodika van, ezért hattal). Amit kaptál számot azt osztd el az anyja nevének összeségével. És így a végeredmény megmondja, hogy hány nap mulva feküdhettek le. Remélem tudtam segíteni :) Azért a kedvemért írd le, hogy mi jött :)

22/F

2018. ápr. 6. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!