Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő párkapcsolatban él, akkor annak ellenére illik, szabad megmondani neki, hogy odáig vagyok érte?
Mondhatni mondhatod, de nem jelent semmit, nincs következménye, és ez benne a legjobb, hogy nem fog változni semmi. Velem is előfordult már, hogy egy nőnek elmondtam, hogy nagyon bejön, és ha nem lenne barátja, simán el tudnék vele képzelni párkapcsolatot is. Ettől eltekintve ő ugyanúgy megmaradt a barátjával, én meg nem éltem bele magam, és kerestem másik nőt.
Egyébként azt már észrevettem, hogy sok faszi szinte betegesen beleéli magát az ismerkedésbe, aztán persze nagyot koppannak, és részben maguknak köszönhetően építik le a saját önbizalmukat. Srácok, nem kell komolyan venni semmilyen ismerkedést, ennyi a recept.
Hát...az érme két oldala...tipikus.
Amit én tennék: Az "illik" ,"nem illik" dolog nincs,nem létezik,azt csinálsz,amit akarsz,nincs se isten,se erkölcs,felejtsd el ezeket.(De komolyan).
VÁLASZ: Ha esélyét látnám,hogy le tudom nyúlni,megpróbálnám,ha nem gyerekkori haverról van szó(báűr még ez is belefér),vagy a főnököd csajáról,akkor mehet a dolog szerintem.
Mérlegeld az arányokat: Milyen a barátja,milyen a háttere,hogyan tudod elvenne a nőjét,milyen várható következményei lehetnek,stb...
Az ősi mondás igaz:pénzben,és nőben nincs barátság,illetőleg: hatalmas trófea,ha egy nőt le tudsz nyúlni a barátjáról.
A barát pótólható,a nő is,szóval jó buli.
Próbáld meg,de ilyen "illik" dolgon felhorkantam.
Ha a lehető "legdurvább" vagy,és "legerkölcstelenebb",akkor sosem érhet meglepetés,sem más.
Hidd el,nincs aki kérdőre vonjon,csak törvénybe ütközőt ne csinálj. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!