Hisztek a sorsban? Ha valaminek meg kell történnie, az megtörténik? Ha valaminek nem szabad megtörténnie, azt nem hagyja a sors megtörténni?
Nagyon rég óta szeretnék elbeszélgetni valakivel komolyan az érzéseimről(ő nem tudja,hogy mire készülök).De amióta ezt elhatároztam,valahogy soha nem jön össze a találkozó..vagy neki,vagy nekem jön közbe valami.Ez már kb 2-3 hete megy...Közben elgondolkodtam,hogy lehet,hogy még nem kéne,túl korai,elijeszthetem...Vehetem jelnek azt,hogy mióta ezt szeretném,nem tudok vele találkozni?
19/L
Szerintem ez ostobaság.
Miért szabad megtörténnie természeti katasztrófáknak, gyerekek lemészárlásának, stb-stb-stb...
Nem veheted jelnek, mivel nincsenek jelek.
Azonban ez nem jelenti azt, hogy nincs előre megírva a jövő.
Egyszerű a menete, vegyünk először egy izolált billiárdasztalt. Ismerjük a golyók súlyát, a surlódási erőt, még a földi centripetális erőt is belevehetik az ínyencek. Ha lemodellezzük, akkor egy bizonyos erővel meglökött golyónál pontosan tudjuk, hogy mely golyókhoz fog ütközni, és mi lesz a végállapot. Ergo előre tudhatjuk a jövőt.
Ugyanez nagyon elméletben leírható a világyegyetemre is, hiszen minden fizikai történés lemodellezhető, de ugye ennél még a legkisebb anyagokat és a legelhanyagolhatóbb hatásokat is figyelembe kell venni, és akkor kiszámolható az anyagok jövőbeli elhelyezkedése. Ehhez viszont valószínúleg soha nem lesz elég fejlett technológiánk, de azért nyugtasson meg a gondolat, hogyha összejösz a sráccal/lánnyal, akkor annak pont úgy kellett lennie. :)
Egészen pontosan ha valaminek nem szabad megtörténnie, azt a sors folyamatosan hagyja megtörténni.
Nekem ebből lett elegem egy életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!