Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekesnek tűnik?
Figyelt kérdés
A pasim a jelenlétemben van hogy lányok után fordul egy idő után zavarni kezdett mondtam neki normálisan, ha nem vagyok vele akkor csorgathatja is a nyálát nem érdekel de ha ott vagyok akkor ennyi tiszteletet adjon meg hogy nem fordul utána és kb ordítozott velem meg én voltam a ribi hogy ilyet állítok róla pedig már csak jól látom sőt volt olyan hogy el volt neki mentve egy cikk lanyokról én meg mosolyogva viccesen mondtam neki hogy na akkor melyik az a szexi aki úgy tetszik és teljesen kikelt magából hogy ő ilyeneket nem is néz és hogy más lányokra rá se néz stb. Eléggé furcsán viselkedik vagy csak gyerek még? Majdnm 30 éves2018. ápr. 3. 15:41
1/3 anonim 

válasza:

Ertenem ha a vegen az a szam kb 15-16 lenne.
Elegge gyerekes.....-.-“
Es az ilyeneknek van kapcsolata.
Ez kell ide, mint a nepnek a Monika show, kajaljak, ugyan ugy a nok is, az igenytelenseg es a jellem es tisztelet nelkuliseg, ez jo nektek.
2/3 anonim 

válasza:

Nem. Az a helyzet, hogy te nem vagy nő a talpadon, és melletted ezt megteheti.
3/3 anonim 

válasza:

Gyerek te vagy, a másik szimplán paraszt. Megérdemlitek egymást.
#1 te meg fel ne akaszd magad egy kamukérdés miatt, jézusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!