Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek, ha reménytelenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha reménytelennek tűnik egy kapcsolat létrejövése?

Figyelt kérdés

Sziasztok, az alábbi problémámra, szeretnék néhány megoldásszerű véleményt kérni. Nyilván nem magát az esetet szeretném itt megoldani, hanem mások azaz a ti véleményeitek alapján és a sajátom alapján egy döntésre jutni.

Van egy srác aki velem egy idős 18-éves múlt lassan már a 19-et tölti. És már egy jó pár éve ismerjük egymást, korábban volt felém valamilyen utalása, és mondta is, hogy tetszem neki, viszont azóta már eltelt pár év, és valószínűleg az érzelmek is változhattak, nos akkoriban nekem csak tetszett, viszont most egy pár hónapja tényleg úgy érzem nagyon erősen, hogy ami bennem van az akár szerelem is lehet. Nagyon vágyom a társaságára érintésére, sőt, volt már többször hogy álmodtam vele, és akkor hát nyilván számomra nagyon jó pillanatok történtek akkor. Viszont nem tudom, hogy hogyan mondhatnám el neki vagy terelhetném erre az útra, amit érzek, anélkül, hogy a kapcsolatunk ne váljon cikisé, rosszá utána, ha esetleg nem gondolja ugyan így. Valamint még az is probléma, hogy az én családi köröm nem feltétlenül kedveli őt, bár lehet hogy csak azért mert fiú és a korábbi kis lájtos érdeklődésről tudnak.

Napról napra jobban szeretném őt, és talán ő az első akit ennyire megkedveltem, az iránta érzett (mondhatni) vonzalom évről évre lassan alakult ki és mostanra érett meg annyira, hogy erről ő is tudjon.

Kérem, csak azok írjanak, akik tényleg komolyan tanácsolat szeretnének adni vagy ha volt hasonló helyzetben , akkor neki milyen lépések segítettek a megoldáshoz eljutni.

2017. márc. 15. 20:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Mindenképpen egy próbát megér! Beszélj vele,mond neki,hogy szerelmet érzel egy fiú iránt,az a fiú te vagy. Jó persze,ha kicsit bátortalanabb vagy,akkor szépen hozd fel a témát,hogy pl.szeret-e veled lenni? van-e olyan aki most tetszik neki? Mit gondol rólad? Ilyesmik. :)
2017. márc. 15. 21:05
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a tanácsokat, nagyon hasznosak, ment a zöld pacsi. Másoknak mindig én adok tanácsot, viszont vele kapcsolatban kicsit elveszett vagyok.

Várom mások tanácsait is :)

2017. márc. 15. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!