Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Te kiben csalódtál a legnagyob...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te kiben csalódtál a legnagyobbat mostanában, illetve kit szeretsz nagyon-nagyon?

Figyelt kérdés

Tök mindegy hol...

Életkort, nemet írj.

2018. ápr. 1. 20:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
50%
Magamban és, ha elárulnám, hogy kit szeretek a legjobban, meg kéne, hogy öljelek. 😉
2018. ápr. 1. 20:59
 12/26 anonim ***** válasza:
54%
Bár csak így lenne, akkor most nem szenvednék, mint a kutya. 😬
2018. ápr. 1. 21:06
 13/26 anonim ***** válasza:
63%
*Bárcsak
2018. ápr. 1. 21:06
 14/26 anonim ***** válasza:
56%

Miért kell személyeskedni egy anon fórumon?

Ti pénzt kaptok ezért?

2018. ápr. 1. 21:12
 15/26 anonim ***** válasza:
73%
Ha párkapcsolati vonatkozásban tetted fel a kérdést, akkor mostanában senkiben nem csalódtam, és nem is szeretek senkit nagyon-nagyon, mivel nincs alany.
2018. ápr. 1. 21:24
 16/26 Lazy Lover ***** válasza:
53%
Marceline ;-) most nem szeretek senkit 24/f
2018. ápr. 1. 21:26
 17/26 anonim ***** válasza:
75%

Magamban csalódtam.

Pl. Kiállhattam volna valaki mellett, de féltem, hogy kevés vagyok. Amíg tartott a barátság, a trécselés minden ok volt. De miután kezdték az illetőt támadni én kiléptem. A gyávaságom örökre bánni fogom.

Az illetőt pedig megtörte a dolog, teljesen más ember lett.

Még bocsánatot sem kérhetek tőle, mert semmi nem teheti ezt jóvá vagy meg nem történtté. Nincs feloldozás. Sajnos én mindig túl kevésnek éreztem magam másokhoz, ezért győzött a félelem.

Nem mondom hogy csak én tehetek a történtekről, de lehet minden másként alakul ha kiállok mellette és nem hagyom hogy élve eltemessék!

2018. ápr. 1. 21:36
 18/26 anonim ***** válasza:
73%

Magamban.

Páromat.

2018. ápr. 1. 22:07
 19/26 anonim ***** válasza:

Magamban csalódok folyton, néha teljesen életképtelennek érzem magam.

Pont ezért nem is sikerül boldogulnom azzal a férfivel, akibe szerelmes vagyok.

2018. ápr. 1. 22:44
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Exemben,mert ugyanolyan tapló mint volt.Nagyon-nagyon azért nem szeretem,inkább csak vonzódok egy férfihez.
2018. ápr. 2. 04:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!