Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha a lány mostanában nem azt mondja, hogy szeretlek, hanem azt kérdezi, hogy szeretem e még?
Figyelt kérdés
2017. jún. 2. 12:54
1/7 anonim válasza:
Bizonytalan, fél, hogy már nem szereted, úgy érzi megváltoztál stb
2/7 anonim válasza:
Azért kérdezi, hogy szereted-e még, mert nem tudja, nem biztos benne. Legalábbis nekem ez tűnik egyértelműnek.
3/7 anonim válasza:
Mi idegenek, akik nem látunk bele a kapcsolatotokba, nem fogunk tudni erre biztos választ adni. Csak tippelni, találgatni tudunk. A legjobb, ha megkérdezed a barátnődet.
4/7 A kérdező kommentje:
Naponta legalább kétszer megkérdezi, de magától nem mondja már, hogy szeret
2017. jún. 2. 13:06
5/7 anonim válasza:
Amellett, amit fentebb írtak, hogy a lány bizonytalan, lehet az is hogy a lány már nem szereti a kérdezőt és azért kérdezgeti ennyire, hogy felmérje mennyire fájna kérdezőnek egy esetleges szakítás.
Kérdező ültesd le a drágát és dumcsizzátok meg.
6/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy mostanában kevesebb időtök volt egymásra / kevesebbszer fejezted ki az érzelmeidet irányába?
Lehet, hogy fél, hogy eltávolodsz tőle. Szerintem is beszéljétek meg.
7/7 A kérdező kommentje:
Mostanában rengeteg teher van rajta és alig tudunk találkozni/együtt lenni, ez tény..
2017. jún. 2. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!