Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te kiben csalódtál a legnagyobbat mostanában, illetve kit szeretsz nagyon-nagyon?
Figyelt kérdés
Tök mindegy hol...
Életkort, nemet írj.
2018. ápr. 1. 20:33
2/26 anonim válasza:
Csalódni csak abban tudsz, aki elé elvárásokat támasztasz, akibe beleprojektálod a saját világodat. Mivel én nem csinálok ilyesmit, így csalódni se tudok senkibe.
Életkor, nemet.
4/26 A kérdező kommentje:
Dexter ez jó. 3: nem teljesen értem a válaszodat.
2018. ápr. 1. 20:37
5/26 anonim válasza:
Pistában csalódtam,a diszkóban.
Andrist szeretem.
6/26 anonim válasza:
Magamban.
Családom, szerelmem
30 n
8/26 anonim válasza:
Magamban.
Túl hülye voltam, hogy megbíztam valakiben.
9/26 A kérdező kommentje:
Aki írja hogy magában, kifejtené magánban?
2018. ápr. 1. 20:52
10/26 anonim válasza:
Nehéz sorrendet felállítani, voltak jó páran az utóbbi időben, akik elég nagy lelki sebet okoztak. A legdurvább talán az a csaj volt, akibe totál belezúgtam, ő is közeledett hozzám, nekem is engedte a közeledést, egészen intim dolgokig jutottunk el (sokáig fogtam a kezét, cirógattam az arcát), amikor elhívtam sütizni, igent mondott, és látszott rajta, hogy örül, utána meg lefújta, hogy hát neki ott a barátja. És persze azt állította, hogy ő csak barátkozott, amikor meg beolvastam neki, hogy ez így nem egészen barátkozás, akkor elkezdett hisztizni, hogy nem én fogom megmondani, hogy ő mit érzett. Régen okoztak már ekkora fájdalmat, mint ő, mert totálisan beleestem, és elhittem, hogy ebből lehet több is, és külön rosszul esett, hogy képtelen volt őszintén beszélni velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!