Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy megbocsásson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy megbocsásson az a nő, akivel itt megismerkedtem, teljesen belezúgtam (ő is megszeretett valamennyire), de mindent elrontottam és hallani sem akar rólam?

Figyelt kérdés
Amit lehet, elszúrtam. Tönkretettem mindent, mert türelmetlen, hebrencs voltam vele. Csúnyán váltunk el, olyanokat írtam neki káromkodásban, ami végső elkeseredettségemben jött és nem lehet visszacsinálni. Megőrülök magamtól, hogyan tehettem ilyet. Ez a nő nekem a NŐ, a legmélyebb vágyam, szerelmem, úgy érzem, hogy már sohasem fogok hozzá hasonlót találni. Mi az Istent csináljak? :/
2018. márc. 30. 21:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha kértél már tőle bocsánatot és ennek ellenére elzárkózik, akkor hagyd, és próbáld megemészteni, hogy ez így alakult, és tanulni a hibákból. Van, akinél több időt vesz igénybe az, hogy egy bántáson felülkerekedjen, mintha mi sem történt volna. Ha igazán fontos vagy neki, akkor úgyis megkeres, ha nem, akkor pedig tekints előre és engedd el.
2018. márc. 30. 23:08
 12/17 anonim ***** válasza:
Mondom,hogy nagyon betegek!
2018. márc. 30. 23:08
 13/17 anonim ***** válasza:

Mi is elszúrtunk egy barátságot így. Ő bocsánatot kért, leírta őszintén a dolgokat... és bár nem lett nagy összeborulás belőle de szép lassan visszaépítjük a barátságunk.

Szerintem légy vele őszinte és hagyd rá hogy akarja-e.

2018. márc. 30. 23:39
 14/17 anonim ***** válasza:
76%

Hat, ennyi rinya eppen eleg arra, hogy ne lassalak ferfinek.

Karomkodtal. Kitalalom. Lekuuuurvaztad.

Nos, en soha nem allnek veled szoba.

2018. márc. 31. 00:07
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
"olyanokat írtam neki káromkodásban ..." Igen, itt a GYK-n egyre inkább az megy, hogy a reakcio priviben "az anyád ......" még a legegyszerübb dologban is. Nem kell ilyen primitivnek lenni, tanulj belöle.
2018. márc. 31. 00:09
 16/17 anonim ***** válasza:
hát neharagudj de ha még meg is bocsàt akkor tedd össze a két kezedet de a nő helyében én sem foglalkoznék veled. Csúf igazssàg de ez van .Itt nem is lehet ismerkedni sem mert àltalàban az egyik fél elcseszi a dolgokat ez nem tàrskereső .
2018. márc. 31. 06:42
 17/17 anonim ***** válasza:

Ne is haragudj de nekem is volt innen több nő akivel ismerkedtünk, és egyikükkel sem lett végül semmi, de ettől még egyikük fejéhez sem vágtam csúnya dolgokat! Gondolkozz el azon hogy te akarnál e olyannal lenni aki téged ócsárol, megbánt stb....

Én nem!

2018. márc. 31. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!