Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy megbocsásson az a nő, akivel itt megismerkedtem, teljesen belezúgtam (ő is megszeretett valamennyire), de mindent elrontottam és hallani sem akar rólam?
Nem is láttad még, de már ódákat zengsz róla meg, hogy ő a szerelmed...
Baromság. Ha annyira meg akart volna ismerni téged az a nő akkor úgy viselkedik, hogy találkozzatok, összegyertek. Bár nem ismerem a részleteket, de inkább jó ürügynek tűnik a részéről az egész, hogy lerázzon.
Egy itteni nőért meg igazából nem kár.
Na héjj... Tudom, hogy a várakozásnál nincs lélekölőbb, de a türelem rózsát terem. Vagy mi. ;)
---
"Egy itteni nőért meg igazából nem kár."
Ez az, amit egyre jobban kezdek elhinni. Mondom ezt lányként. :)
Esetleg egy bocsánatkérésre még nem gondoltál? Ehhez kérdést kell kiírni, hogy mit csinálj?
Nem fog már újra szeretni, de meg fog bocsátani.
az neve ennek hogy elbukott játszma.
a lényege,hogy ki adja ki magát előbb.
ahelyett,hogy nem adod ki magad,nem pitsogsz hónapokat,hanem lezsírozol egy élő találkozást és oda tartogatod a velőt.
legyen ez a tanulópénz,ezt kapják azok akik tökölnek meg pötyögnek a randi helyett.
a net egy kiváló első lépés lehet,de ha ennél többre akarod használni akkor elbuksz a ge-cibe,vagy a nő pötsös barátnőt csinál belőled.
Értelemszerűen a kérdés a bocsánatkérés, hiszen azt feltételezi, hogy látja és elolvassa. :)
Ugyanilyen helyzetben voltam pár hónapja. Egy itt megismert férfi ugyanígy megbántott,aztán ezt kiírta kérdésben. Tudta,hogy láttam.
Te is azt hiszed,hogy látni fogja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!