Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi, akibe beleszerettem, mindkét karján teljes hosszában szőrtelen. Nektek mennyire lenne szokatlan ez?
ha hónaljban szőrtelenít, az tökre oké.
szeretem az ápolt pasikat, és tudom, hogy ma már ők is járnak gyantázni.
de nekem fura, hogy a fel- és alkarján is.
Az én pasim is szőrtelen, de nem direkt csinálja, csak ilyen típus. Elvétve akad rajta egy szőke pihe és ennyi.
Nekem tetszik, semmi baj azzal, ha valakinek làtszik a bőre. Olyan, mint egy görög szobor:D
Én nem ez alapján ítélném meg, hogy akarok-e vele járni.
Ha minden másban megfelel, akkor rendben lenne.
nem mondtam, hogy ennek alapján ítélem meg vagy el.
ha másképp lenne, nem lennél vele.
én csak azt kérdeztem, kinek mennyire szokatlan ez.
a maszkulinitáshoz számomra nem feltétlenül tartozik hozzá a bébipopsi simaságúra gyantázott kézfej és kar.
"Mert nem tudsz a médiától elvonatkoztatni.
... a férfiassághoz szőrösnek kell lennie..."
tévedsz!
napjainkban éppen hogy a feminin férfikép dominál a médiában!
a metroszexuális férfiak, akik testápolót, parfümöt és illatosított gyantát használnak.
amiről én beszélek az éppen fordítva, a tradicionálisabb férfieszmény.
a szocializációm része volt, hogy a férfiak körülöttem nem gyantázták a karjukat, de a nők sem igen.
18 persze, mert legyen mindenki büdös, mi?
Nekem nem nő ott szőr, arcszőrzetem sincs, ellenben az intim szőrzetem 5 nap alatt akkorára nő, hogy bele lehet fulladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!