Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfi, akibe beleszerettem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfi, akibe beleszerettem, mindkét karján teljes hosszában szőrtelen. Nektek mennyire lenne szokatlan ez?

Figyelt kérdés

ha hónaljban szőrtelenít, az tökre oké.

szeretem az ápolt pasikat, és tudom, hogy ma már ők is járnak gyantázni.

de nekem fura, hogy a fel- és alkarján is.

2018. márc. 30. 15:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
30%
Ezt ki nezi?????
2018. márc. 30. 15:01
 2/20 anonim ***** válasza:
37%
Most ferfi vagy pasi? Miert nem a tini kategoriaba irod ki a kerdesed.
2018. márc. 30. 15:01
 3/20 A kérdező kommentje:
40 éves elmúlt
2018. márc. 30. 15:02
 4/20 anonim ***** válasza:
71%
Nekem szokatlan lenne, mivel szeretem a szőrös férfi karokat. :)
2018. márc. 30. 15:03
 5/20 anonim ***** válasza:
56%
Lefhosnám keresztbe.. amíg nem a piperkőcködés teszi ki a mindennapjai jelentős részét, nekem mindegy, hol és hogyan szőrtelenít.
2018. márc. 30. 15:06
 6/20 anonim ***** válasza:
82%

Furcsa lenne, mivel nekem a hónaljkutyuval sincs semmi bajom.

Jó a szőr a férfiakon.

2018. márc. 30. 15:18
 7/20 anonim ***** válasza:

Az is lehet,hogy természetesen ilyen szőrtelen. Én ugyan nő vagyok, de se a karomon, se a lábamon nincs szőr,pihéken kívül legalábbis.

Vannak a családomban pasik is, Rájuk se jellemző az erős szőrzet, egyszerűen ilyen típusúak vagyunk.

Kérdezted már,hogy Nála mi a helyzet?

2018. márc. 30. 15:26
 8/20 anonim ***** válasza:

A hónaljkutya ráadásul egy természetes izzadásgátló. Mindennek megvan a maga feladata és funkciója az emberi testen.

2018. márc. 30. 15:32
 9/20 A kérdező kommentje:
hát ő amúgy egyáltalán nem szőrtelen típus (és szerintem max. az albínó pasiknál van az, hogy csak piheszőrök a karon), hanem szőrteleníti a karját, kézfejét.
2018. márc. 30. 15:33
 10/20 anonim ***** válasza:
62%
Ez nekem is fura lenne, mert bár saját magamon nem, de egy férfin viszont szeretem ha van szőr.
2018. márc. 30. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!