Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi, akibe beleszerettem, mindkét karján teljes hosszában szőrtelen. Nektek mennyire lenne szokatlan ez?
Figyelt kérdés
ha hónaljban szőrtelenít, az tökre oké.
szeretem az ápolt pasikat, és tudom, hogy ma már ők is járnak gyantázni.
de nekem fura, hogy a fel- és alkarján is.
2018. márc. 30. 15:00
2/20 anonim 

válasza:

Most ferfi vagy pasi? Miert nem a tini kategoriaba irod ki a kerdesed.
3/20 A kérdező kommentje:
40 éves elmúlt
2018. márc. 30. 15:02
4/20 anonim 

válasza:

Nekem szokatlan lenne, mivel szeretem a szőrös férfi karokat. :)
5/20 anonim 

válasza:

Lefhosnám keresztbe.. amíg nem a piperkőcködés teszi ki a mindennapjai jelentős részét, nekem mindegy, hol és hogyan szőrtelenít.
6/20 anonim 

válasza:

Furcsa lenne, mivel nekem a hónaljkutyuval sincs semmi bajom.
Jó a szőr a férfiakon.
7/20 anonim 

válasza:

Az is lehet,hogy természetesen ilyen szőrtelen. Én ugyan nő vagyok, de se a karomon, se a lábamon nincs szőr,pihéken kívül legalábbis.
Vannak a családomban pasik is, Rájuk se jellemző az erős szőrzet, egyszerűen ilyen típusúak vagyunk.
Kérdezted már,hogy Nála mi a helyzet?
8/20 anonim 

válasza:

A hónaljkutya ráadásul egy természetes izzadásgátló. Mindennek megvan a maga feladata és funkciója az emberi testen.
9/20 A kérdező kommentje:
hát ő amúgy egyáltalán nem szőrtelen típus (és szerintem max. az albínó pasiknál van az, hogy csak piheszőrök a karon), hanem szőrteleníti a karját, kézfejét.
2018. márc. 30. 15:33
10/20 anonim 

válasza:

Ez nekem is fura lenne, mert bár saját magamon nem, de egy férfin viszont szeretem ha van szőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!