Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt èrzek szerelmet egy olyan nő iránt, akivel nem lehet semmi viszonyom?
Én 19/f vagyok, a nő minimum 27 körül van.
Jelenleg semmi kapcsolatban nem állok vele. Évente 1x làtom, akkor vele töltöm a napot a szakmai gyakorlatból kifolyólag. Kedves, jófej, jó nèz ki stb...
Nemsokàra befejezem a sulit, ès akàr kollégák is lehetünk, ha oda megyek dolgozni.
Szerelmes vagyok belé, bàr tudom, h soha nem lehet köztünk semmi.
Miért érzek iránta szerelmet?
Ne haragudj, de ez elég ostoba kérdés.
Észrevehetted volna, hogy ez az emberi természet része, és előtted már sok milliárd ember érzett így.
De azért adok egy kis segítséget.
Az értelem és az érzelem két külön dolog. Racionális úton nem lehet hatni az érzelmekre.
Hogy ez mennyire így van, arra a művészettörténet a bizonyíték. Az irodalomtól a zenén át a filmekig számtalan mű épül az értelem és az érzelem vívódására.
Ez nem szerelem. Ez vágy. A vágy kialakulása nem tudatos döntés. Tudatos lehet, hogy mit kezdesz vele, hogyannkezeled.
Én bepróbálkoznék nála. Elhívnám talizni,maztán hátha.
Siman lehetne,ha a no helyeben en lennek es nekem is bejonnel. Bar en 35 vagyok. Szoval vhogy azert probalkozz nala.
Vonzalom szerintem,nem szerelem.
N
Na látod, megmondták, hogy nem szerelmet érzel csak vágyat. Az meg el fog múlni idővel.Fel a fejjel, én is azt hittem régebben(1-2éve), hogy reménytelenül szerelmes vagyok Palvin Barbiba. Ez szerencsére elmúlt:)
Azóta Selena Gomezbe vagyok szerelmes reménytelenül:(
A híresebb emberek, azok úgymond elèrhetetlenek. Nem mondom, h nincs lehetetlen...
Ez pedig kézzel fogható dolog.
Tavaly is - nevezzük így - vágyar éreztem iranta, de mikor meglátom, ki nem birom verni a fejemből 2-3 hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!