Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küzdenél azért, aki nélkül nem tudnád elképzelni az életedet?

Igaz lehet. Védekező mechanizmus.
Nem tudtam. De köszönöm. :) Bárcsak a valódi nevem is ilyen szép és beszédes lenne.

Aki akar téged, azért nem kell küzdened.

Bárcsak ilyen egyszerű lenne, viszont az élet nem így működik és sokszor nem is ilyen egyszerű, mert akadályokat állít elénk, amiket bizony le kell küzdeni. Viszont van, akiért megéri küzdeni.

Nincs mit, Őzike. :) Ez vhogy kikívánkozott belőlem.
A valódi nevünket nem mi választjuk ki. Bár, én szerencsés vagyok, nagymamám keresztnevét kaptam és nagyon büszke vagyok rá, h viselhetem. A vezetéknevem már más tészta...na, azzal én sem vagyok haverságban... :)

"Bárcsak ilyen egyszerű lenne, viszont az élet nem így működik és sokszor nem is ilyen egyszerű, mert akadályokat állít elénk, amiket bizony le kell küzdeni. Viszont van, akiért megéri küzdeni."
Én nem az élet által állított akadályokra gondolok, mert azokkal nincs semmi probléma, hanem a másik fél által állított akadályokra. Aki akar téged, az nem állít akadályokat eléd, sőt, lebontja őket, ha vannak.

Igen, ezzel én egyet is értek, hogy ha valaki csak azért állít akadályokat, hogy megnehezítse a másik dolgát, akkor természetesen nem érdemes küzdeni. Viszont van olyan helyzet, amikor az élet úgy hozza, hogy küzdeni kell a másikért. De ebbe viszont már eléggé bele lehetne bonyolódni, hogy mikor érdemes és mikor nem érdemes küzdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!