Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Küzdenél azért, aki nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Küzdenél azért, aki nélkül nem tudnád elképzelni az életedet?

Figyelt kérdés
2018. márc. 28. 19:43
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:

*olyanért

Elnézést, már kicsit fáradt vagyok!

2018. márc. 28. 19:46
 2/22 anonim ***** válasza:
58%
Rég rossz, ha valakiért küzdened kell. Elengedném a helyedben.
2018. márc. 28. 19:49
 3/22 anonim ***** válasza:
91%
Igen
2018. márc. 28. 19:51
 4/22 anonim ***** válasza:
94%

Mi alapján írod ezt? Hány éves párkapcsolatban vagytok?

Egy kapcsolatért minden egyes nap tenni kell mind a két félnek, hogy az működjön. És itt nincs küzdés a másikért, hanem egyenlően tesz mindenki, hisz szeretik a felek egymást.

2018. márc. 28. 19:51
 5/22 anonim ***** válasza:

Persze.

Csak, az nem mindegy, milyen áron. Mert, megcsalt, vagy már nem szeret, vagy nem vagyok az esete, vagy semmi esélyem. Akkor, nem.

2018. márc. 28. 19:55
 6/22 anonim ***** válasza:
73%
Hát azért ez eléggé helyzetfüggő, mert nem mindegy, hogy mi az oka. Ha azt látom, hogy van értelme, akkor igen. Viszont néha van úgy, hogy ami nem megy azt nem kell erőltetni, ilyen estben viszont nem küzdenék.
2018. márc. 28. 20:00
 7/22 anonim ***** válasza:
69%

Nem.

Ha küzdeni kell, akkor az már régen nem kölcsönös. Ha nem érdeklem, akkor nem erőltetem. Nem érdemes, el kell fogadni.

Az egy másik történet, hogy egy kapcsolatban MINDKÉT félnek kölcsönösen dolgoznia kell. De az meg nem küzdelem.

2018. márc. 28. 20:03
 8/22 anonim ***** válasza:
63%

Küzdeni? Inkább elnyomok mindent...nem fáj semmi, nem érdekel semmi, nem kell semmi, csak vagyok. Egyszer úgyis mindennek vége.

Ejj, de depresszív vagyok. :D

2018. márc. 28. 20:05
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Küzdök én már két és fél éve. És mégis egyre rosszabb minden. Lehet küzdeni, de mindenképp csak úgy érdemes, ha érzed a viszonzást is, és nem csak te próbálod megmenteni a kapcsolatot. Mert egyedül nem fog menni. És az ember könnyen elpazarolhat éveket...
2018. márc. 28. 20:08
 10/22 anonim ***** válasza:
55%

Nem vagy depresszív Őzike, csak túlélsz.

Szép neved van, tudtad? :)

2018. márc. 28. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!