Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 év korkülönbséggel működhet? Megéri megpróbálni?
Figyelt kérdés
28 éves nő vagyok és az ismeretségi körömből megtetszett nálam 14 évvel idősebb férfi.
Tudom, hogy nincs se kutyája, se macskája, sem kapcsolata, nekem viszont nagyon tetszik. (Jelenleg én is független vagyok)
Szerintetek megpróbáljak hozzá közelebb kerülni?
Működhetne a nagy korkülönbség ellenére a kapcsolat?
Milyen tapasztalatotok van ezzel kapcsolatba?
Minden értelmes választ köszönök!
2018. márc. 28. 18:21
11/13 anonim válasza:
Szerintem működhet! 14 év még nem annyira vészes, számos példa van erre. 20 év különbséggel már nem mennék bele, de ez még beleférne.
Ja és ne másokra hallgass, hanem a saját eszedre és szívedre!
12/13 anonim válasza:
Hasonló a felállás nálunk. 27 vagyok, a párom 41. Csak én vagyok a férfi. Közel két éve vagyunk együtt. :)
Csak rajtatok múlik!
13/13 anonim válasza:
A barátnőm 30, én 21 vagyok. Néha vannak veszekedések, mert féltékeny egy kicsit a lányka, de ennek ellenére nincs semmi gond. Még csak 1 éve vagyunk együtt, szóval nem tudok hosszabb távra tapasztalatot mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!