Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért reagált így, ez mit jelent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért reagált így, ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Van egy női ismerősöm, aki egy elég jó nő. A barátnőmmel 6 hónapja voltam együtt, de nagyon féltékeny volt erre a nőismerősömre. Abban az időszakban elég sokat veszekedtem a barátnőmmel, elegem lett és szakítottam. Utána még lefeküdtünk, de én le akartam zárni. 2 hónappal később aztán lefeküdtem a nőismerősömmel, 2x is, de nem volt jó, mert még a fejemben volt az exem, el se élveztem. Utána még 2x írt nekem, hogy mizu, meg hogy nincs-e kedvem menni bulizni, mert a városban vannak pár ismerőssel, de nem válaszoltam. Egy hónapig nem is beszéltünk, közben az exemmel írtam és arra jutottunk, hogy megpróbáljuk újra együtt. Amikor találkoztam a nőismerősömmel, érdeklődött, hogy mi van velem, és amikor mondtam, hogy újra együtt vagyunk az exemmel, akkor semmi kifakadás nem volt a részéről, sőt, örült neki! Még vissza is kérdezett "viccből", hogy tán én nem örülök-e neki, mert nem mondtam valami lelkesen. Utána még dumálgattunk. De nem értem, most ez mi, tényleg nem zavarja vagy csak nagyon jó színész?
2018. márc. 27. 20:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akar tőled semmit, akkor miért zavarná, hogy megint összejöttél az exeddel. Szerintem tényleg nem zavarja, viszont ahogy látom téged meg pont ez zavar, hogy őt nem zavarja.
2018. márc. 27. 20:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet hogy ő csak egy kalandnak fogta fel és attol ő ismerkedik màs pasikkal is.Ha nem zavarja akkor nyugodt lehetsz hogy nem fog bekavarni neked.
2018. márc. 31. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!