Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért reagált így, ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Van egy női ismerősöm, aki egy elég jó nő. A barátnőmmel 6 hónapja voltam együtt, de nagyon féltékeny volt erre a nőismerősömre. Abban az időszakban elég sokat veszekedtem a barátnőmmel, elegem lett és szakítottam. Utána még lefeküdtünk, de én le akartam zárni. 2 hónappal később aztán lefeküdtem a nőismerősömmel, 2x is, de nem volt jó, mert még a fejemben volt az exem, el se élveztem. Utána még 2x írt nekem, hogy mizu, meg hogy nincs-e kedvem menni bulizni, mert a városban vannak pár ismerőssel, de nem válaszoltam. Egy hónapig nem is beszéltünk, közben az exemmel írtam és arra jutottunk, hogy megpróbáljuk újra együtt. Amikor találkoztam a nőismerősömmel, érdeklődött, hogy mi van velem, és amikor mondtam, hogy újra együtt vagyunk az exemmel, akkor semmi kifakadás nem volt a részéről, sőt, örült neki! Még vissza is kérdezett "viccből", hogy tán én nem örülök-e neki, mert nem mondtam valami lelkesen. Utána még dumálgattunk. De nem értem, most ez mi, tényleg nem zavarja vagy csak nagyon jó színész?2018. márc. 27. 20:51
1/2 anonim 

válasza:

Ha nem akar tőled semmit, akkor miért zavarná, hogy megint összejöttél az exeddel. Szerintem tényleg nem zavarja, viszont ahogy látom téged meg pont ez zavar, hogy őt nem zavarja.
2/2 anonim 

válasza:

Lehet hogy ő csak egy kalandnak fogta fel és attol ő ismerkedik màs pasikkal is.Ha nem zavarja akkor nyugodt lehetsz hogy nem fog bekavarni neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!