Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mért reagált így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért reagált így?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel már pár hónapja ismerjük egymást szinte minden nap találkoztunk kettesben.Az én részemről több mint barátság de szerelemnek sem nevezném.Pár napja volt egy buli ahol mindketten ott voltunk persze készültünk már erre a bulira de nem egy társasággal mentünk ők külön mi is külön.Ismerem a barátait velük is elvagyok de megvan az én baráti köröm.Ahogy oda értünk már ők ott voltak de a csaj még csak oda sem nézett hogy ott vagyunk oda néztem elfordította a fejét erre mérges lettem és inkább én se néztem rá.De az egész este olyan volt mintha egymás ellen táncolnánk stb. Nagyon gáz volt.

Sajnos el kellett mennem mellettük és hát csak oda köszöntem 1méterre sem voltunk egymástól de inkább másfele nézett na itt még idegesebb lettem.Haza mentünk rá két napra összefutottunk (muszáj volt sajnos előre meg volt beszélve egy munka kapcsán).

És kérdezte hogy éreztem magam meg milyen jó buli volt meg kedves volt velem tehát olyan volt mint máskor ezt nem értem.

Mi ez nálatok lányok ?

Mert ezen nem tudok elmenni...

2015. aug. 31. 19:52
 1/1 anonim ***** válasza:

akart egy kis vergődést,nyilvános szereplést újrahódítást a részedről,hogy mások előtt is felvállald és kimutasd az iránta érzett érdeklődésed,plusz a csoportja előtt is illett volna bemutatni a dominanciádat.

de sokkal jobb taktika lett volna ha az orra előtt kezdesz el flörtölni egy másik lánnyal,direkt közel hajolva a fülébe suttogva nevetgélve.

ha ezt megléped kb 2 perc után a csaj ment volna oda hozzád.

2015. aug. 31. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!