Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen kapcsolat lehet tartos (21/n, illetve 44/f)?
"Nem visel meg semmilyen ertelemben! "
= pszichopata vagy
Ilyen egyszerű...
Kezdjük ott, hogy nem más alázza meg a gyerekedet, hanem te magad, azzal hogy vele együtt sem hagyod abba... Te meg kivereted a fogait az illetőnek, csak mert leleplezi az undorító hazugságaidat.
Ez egy okos, kifinomult, csodálatos érzelmi intelligenciával rendelkező nő ismérve.
(... de azért van annyi eszed, hogy elárulod a teljes nevedet, így már csak egy hajszál választ el attól, hogy megkeressem a gyerekedet, eláruljam neki a rút igazságot..vagy csak elküldjem ezt a baráti körödnek, mert olyan kedvem van.
Na ennyire tudod kb titokban tartani, hogy f..szt szoptál pénzért. Ki fog derülni, így vagy úgy, és ezzel a gyerekedet alázod mélységesen porba.
Egy szerencséd van, hogy hótra leszarom a szánalmas kis életedet, úgyhogy más fogja felvilágosítani a leendő gyermekedet... nekem ugyanis van életem és céljaim, mint hogy ilyen proli emberrel foglalkozzal.
A férfi akit szeretsz pedig a férfi nem legszánalmasabb takonygerinc példánya.
Aki hagyja ezt, miközben az ő kisgyermekéről is szó van, az nem több egy szánalmas baktériumnál, akit zsarolsz a p...náddal.
Tudod ki a pszcihopata? Aki kerdes nelkul ol! Aki a 10. abortuszon is nevetve lep at! Az elson se birtam, nem veletlen nem akarom a mostani gyerekemet se elvetetni! Nem tudnam megegyszer elviselni azt a hullamvasutat!
De jo neked, hogy tudod a nevemet! Kepzeld, talan nem egy tucatnev, de hazankban is tobb, mint ezer ilyen nevu ember van! Bennem legalabb van annyi gerinc, hogy felvallaljam, amig te a szanalmas anonimatasba burkolodzol! Ha a gyerekem rakerdez arra, hogy: "Anya, te tenyleg "ez", meg "az" voltal?", akkor leulok vele, es elmondom neki a teljes igazsagot! Viszont ezert senki sem alazhatja meg!!! Tudja meg, hogy amit az anyja muvelt az nem szegyen, nem kell neki sem szegyenkeznie miatta! Legyen inkabb buszke ra, hogy az O anyukaja volt olyan jo, hogy ilyen rengeteg ferfinak kellett!
Szerintem neked sem artana legalabb egy enciklopedia, mert eleg komoly fogalomzavarban szenvedsz, es amilyen hulye vagy fel sem fogod amit a masik ir! Kiragadsz egy-egy reszletet a szovegkornyezetebol, es azzal villogsz! Kepzeld, nekem nincs ilyen szanalmas modszerekre, az egesz szovegedre valaszolok, ahogyan azt egy tenylegesen, nem csak latszolag intelligens, tanult ember teszi! Raadasul meg a helyesirasomba sem tudsz belekotni, mert max elgepelest talalsz az irasaimban, es ekezerhianyt, nem tudatlansagbol fakado hibat! A nyelvtani resze meg nem erdekel, mert alig volt nyelvtan orank, kethetente egyszer csak!
Bejött egy kis plusz munka, szóval felnéztem... nem csalódtam. Köszönöm, hogy nap mint nap szórakoztatsz :D
"Tudja meg, hogy amit az anyja muvelt az nem szegyen, nem kell neki sem szegyenkeznie miatta! Legyen inkabb buszke ra, hogy az O anyukaja volt olyan jo, hogy ilyen rengeteg ferfinak kellett!"
:DDD
Miért is vitatkoznék veled, ha a te torzult valóságodban ez teljesen oké?
Még mindig kételketek... sőt inkább imádkozok, hogy ne legyen igaz ez a mese, csak egy unatkozó kis szarcsimbók vagy, aki trollkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!