Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelenül szerelmes vagyok, mit tegyek?
Sziasztok!
22 éves lány vagyok és a fősulin van egy srác akivel kb 1,5 éve jóban vagyunk. Mikor megismertem már akkor tetszett,de tudtam van barátnője. Egyik alkalommal egy közös előadásunkon egymás mellett ültünk ahol bevallotta bejövök neki. Akkor nem mondtam rá semmit,rá 2 hétre volt egy buli ahol az alkohol miatt bevallottam hogy nekem is tetszik. Lefeküdtünk(amit azóta is bánok!!). Azóta viszont semmit nem beszélünk,nem kerestem és ő sem keresett csak folyamatosan néz és mosolyog rám. A barátnőjét nem hagyta el,én viszont nem tudom mit tegyek? Nem akarom szétszedni őket semmiféleképpen,de szeretem. Nem tudok másra gondolni,csak rá. Mit kéne tennem hogy eltudjak felejteni?
Üdv a klubban csak másik oldalról. :) Azért nyugi nem én vagyok, mert nem járok már fősulira. :)
Hát, tényleg nem egy erkölcsileg főnyeremény pasit választottál, de tudom nem nagyon lehet parancsolni az érzelmeknek. Meg kellene beszélni vele, hogy mi a szándéka veled. Ha csak meg akar hagyni szeretőnek akkor kuka, ha szakítana miattad a barátnőjével, akkor hajrá, az a kapcsolat már úgysem olyan amilyennek kéne lennie csak úgy elvannak rabolva egymás idejét. Szóval annyira nem ártasz a másik lánynak, sőt... Jobban is jár, ha a megcsalós pasitól megszabadul. :)
Ők sosem voltak 1ütt, avagy nem lehet szét szedni őket, mert nem ők nem 1.
Vágyódsz. Te még sosem voltál szerelmes.
Ebből nem lehet tudni, hogyan tekint rád. De ahogyan érzem, nem akar tőled kapcsolatot, s akkor se akarna, ha nem lenne barátnője, sőt a barátnője felé sem táplál igazi, nemhogy mély érzelmeket. Ő egyedül van, magával törődik. És ezt fentről kaptam.
Fenntről kaptad?
Lehet igazad van! Csak tetszem neki,1x megvoltam és ennyi. Jót tett az egójának.
Ezért nem is merek vele beszélni. Félek a csalódástól,bár ez a kétely is megőrjít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!