Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Előfordult már veletek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már veletek, hogy gondolkodtatok hűtlenségen? Többi lent.

Figyelt kérdés
Már 2éve kb felfigyeltem valakire aki nagyon tetszik nekem. Boztosan én is neki, ha egy helyen vagyunk végigkíséri a szemével minden mozdulatom. Egyszer beszéltünk egymással(csak semleges dolgokról,nem vagyunk ismerősök). A bajom, hogy görcsbe rándul a gyomrom ha összetalálkozik a tekintetünk. Órákig nem tudok koncentrálni semmire mert csak rá tudok gondolni. Azt hittem csak ilyen kis fellángolás. Kerültem sokáig. Ha véletlenül nem sikerült, akkor igyekeztem nem nézni rá. Végig éreztem, hogy néz-aztán mikor odalestem láttam is. 2éve tart ez az állapot, tegnap újra láttam és végem van:(. Még szex közben is rá gondolok. Pedig a nevét sem tudom. Nekem családom van, 5éve élek párkapcsolatban, egy pici gyerekünk van. Nem mondanám magam boldogtalannak, de boldognak sem. Megvagyunk. Nem akarok hűtlen lenni, de most először életemben gondolok rá sűrűn. Hogyan lehet ezeket az érzéseket kezelni? Veletek is előfordult ilyen? Mit csináltatok?
2018. márc. 12. 13:33
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
#30 jól írja. Az nem döntés kérdése, hogy tetszik-e valaki, beleszeretsz-e valakibe. DE az döntés kérdése, hogy mit teszel az adott helyzetben. Kizárólag a te döntésed.
2018. márc. 14. 08:01
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Én is némileg hasonló helyzetben vagyok.

Viszont engedd emg, hogy megjegyezzem,ha belegondolsz objektívan, te sem gondolod, hogy valaki, akit -saját szavaiddal élve-nem is ismerősöd, csak egyszer beszéltetek, akkor is semleges dolgokról, és még csak a nevét sem tudod...hogy ez igaz szerelem lenne.

Hogy lehetne szerelem, mikor lényegében semmit nem tudsz róla? Akit nem ismerünk, könnyű idealizálni, elképzelni valmiylennek, aztán a valóságban jön a nagy kopp...

Én 6 éve vagyok kapcsolatban, nálam 1 éve bukkant fel valaki, aki "megdobogtatta a szívemet, levert a víz, a gyomrom görcsbe ugrott, stb". Ennél egy kicsit jobban ismerem és több infóm van róla, és még sem ismerem annyira közelről. És a hibáit is látom, eszméletlen, hogy ezek a hibák sem térítettek észhez, pedig negatívak.

Ő rajta is néha mintha észrevettem volna, hogy zavarban van velem, vagy az idepillantásait, ha a megérzésem nem csal, én is tetszhetek neki. DE! Nem véletlenül vagyok vele távolságtartó,-és szerintem ő is ezért.

Viszont szerintem amit te csinálsz, az egy kreált idealizálst személy, akit nem is ismersz, és ide menekülsz a valóság elől. Sajnos a tapasztalat az, hogy legtöbbször pusztán egy harmadik miatti szakításnál az új kapcsolat is hamar véget fog érni. Mert nem azt látod, amit.

Ezért is kellene ilyenkor azon elgondolkoznod, hogy mit "láttál meg" abban a másik férfiban, ami a kapcsolatodban jelenleg nincs meg. A figyelem, amit a férjedtől nem kapsz meg? Kedves szavak? Újdoság? Neked kellene tudnod...

Mert 90%-ban csupán erről van szó, erre mutat rá a másik pasi, és ha így van, akkor ha mindketten tesztek érte, még vissza is hozható a kapcsolatba.

De ehhez ki kell nyitnod a szádat és leülni bezsélni a férjeddel.

Tehát nem kell iylenkor megijedni, mert valóban hiányozhat valami, amit eltemettél magadban, de akkor ideje lenen szembenézned vele. A harmadik fél után vágyakozás, és megcsalás ugyanis nem megoldás, csak egy menekvés. És ahol csak a harmadik miatt szakítanak, annak eleve nagy eséllyel bukás lesz a vége, az új kapcsolatnak is...

Ideje szembenézni a kapcsolatoddal, és a jelen lévő problémáitokkal. ÉS azt vagy megjavítjátok, vagy ha nem megy, hát engedjétek el egymást.

Én a te esetedben ezt így látom.

Ja, és a "nagy ő-el" meg nem talákozunk. Annyira naiv és ostoba dolognak tartom, hogy a mai napig felnőtt emberek még itt tartanak.. A nagy ő/igazi egy döntés. Döntesz valaki mellett, nem pedig találkozol valakivel. Ugynais senki sem tökéletes, a másiknak más bajai lesznek, neked ugyanúgy ki kell mellette tartanod. Máskülönben folyton nagy őkbe botolhatnék minden évben kb, és ha lehullik az én kivetített képem, emglátom hogy a másik is valódi, és vannak hibái, meglátom, hogy igen, 5 év után is tenni kell a kapcsolatért, mert különben nem megy, akkor ott is hagyhatom azt a másikat. De akkor minden kapcsolatomban eljutnék ide pár éven belül. Szóval amíg minkét fél vevő rá, én ezen dolgoznék akkor már.

2018. márc. 15. 22:52
 33/33 anonim ***** válasza:
Utolsó, minden szavaddal egyetértek.
2018. márc. 16. 07:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!