Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veletek, hogy gondolkodtatok hűtlenségen? Többi lent.
Figyelt kérdés
Már 2éve kb felfigyeltem valakire aki nagyon tetszik nekem. Boztosan én is neki, ha egy helyen vagyunk végigkíséri a szemével minden mozdulatom. Egyszer beszéltünk egymással(csak semleges dolgokról,nem vagyunk ismerősök). A bajom, hogy görcsbe rándul a gyomrom ha összetalálkozik a tekintetünk. Órákig nem tudok koncentrálni semmire mert csak rá tudok gondolni. Azt hittem csak ilyen kis fellángolás. Kerültem sokáig. Ha véletlenül nem sikerült, akkor igyekeztem nem nézni rá. Végig éreztem, hogy néz-aztán mikor odalestem láttam is. 2éve tart ez az állapot, tegnap újra láttam és végem van:(. Még szex közben is rá gondolok. Pedig a nevét sem tudom. Nekem családom van, 5éve élek párkapcsolatban, egy pici gyerekünk van. Nem mondanám magam boldogtalannak, de boldognak sem. Megvagyunk. Nem akarok hűtlen lenni, de most először életemben gondolok rá sűrűn. Hogyan lehet ezeket az érzéseket kezelni? Veletek is előfordult ilyen? Mit csináltatok?2018. márc. 12. 13:33
1/33 anonim válasza:
Hosszú kapcsolatban előfordul, de nem kell vele foglalkozni.
Mondjuk ha már két éve tart...
2/33 anonim válasza:
Ugyanebben a cipőben járok: eleinte ugyanilyen szemkontaktus, semleges támák, beszélgetés volt. Most titokban találkozunk, beszélgetés, ölelkezés, csókolózás, Szex nem volt, azért nem akarjuk mert akkor még fájóbb lesz a kapcsolat. Abban bízunk hogy csillapodnak majd elműlnak az érzések.
3/33 anonim válasza:
Ez nem hosszú kapcsolat még ahhoz,hogy "természetes" legyen a kifelé tekintgetés. Ahogy leírod Te valahol szerelmes vagy ebbe a férfiba, nem csak szexuálisan vágyódsz utána. Gondold át mi varhat Rád.Ha összejönnétek,és viszonzásra találna az érzelmed,el tudnád hagyni a férjed érte? Mert sz biztos,h nagy zűrzvavart okozna a lelkedben.
4/33 A kérdező kommentje:
azon agyalok, hogy csak meg kéne vele ismerkedni...hátha nem is jófej. csak félek mi van ha mégis:).
2018. márc. 12. 14:27
5/33 A kérdező kommentje:
igen gondolkoztam. az van ha a nagy ővel találkoznék, lehet elhagynám. de nem keveredek olyan helyzetbe, hogy valakivel mélyebb viszonyom alakulhasson ki. flört a max. aztán jön a lelkiismeretem és menekülök
2018. márc. 12. 14:31
6/33 anonim válasza:
Ajaj, ha már ezen gondolkodsz, akkor az régen rossz.
7/33 A kérdező kommentje:
de mit csináljak magammal, hogy elmúljon???
2018. márc. 12. 14:43
8/33 anonim válasza:
Ott kezdődik, hogy nincs olyan, hogy "nagy ő"... CSak a képzeletedben. Fordított esetben mg lehet a férjedre figyelnél fel.
Inkább azon gondolkzoz el, mi hiányzik, és mepróbálnák férjemre konkcentrálni, mert így csak egy biztos, hogy az elhidegülés lassú folyamatában fogjátok magatokat találni- mindketten..
9/33 anonim válasza:
Éppen most fordul elő velem. Több mint 10 év házasság után. Soha nem érdekelt más nő, bár a feleségemmel mindig is inkább társak voltunk, mint nagy szerelmesek (bár az elején még volt egy kis tűz közöttünk, de az is nagyon hamar elmúlt, illetve átalakult). Ennek ellenére soha nem voltam szerelmes más nőbe, pedig sok csinos nővel volt dolgom. Most viszont van valaki... nem tudom, mi lesz belőle, és nem tudom, hogyan lehetne kezelni... Még soha nem éreztem ilyet, olyan vagyok, mint egy kiskamasz... Nagyon jó, de egyben félelmetes is megtapasztalni a rózsaszín ködöt, az érzelmek mindent elsöprő erejét. Abban bízom, hogy közelebbről megismerve nem lesz annyira vonzó, majd tudok rá inkább barátként tekinteni. De most még nagyon friss az egész, a szokásos tünetek: gyomorgörcs, étvágytalanság, álmatlanság, bizsergés az egész testemben, csak rá gondolás 7/24-ben... nem tudom, mi lesz így...
10/33 A kérdező kommentje:
pffff utolsó! Őszintén együttérzek veled! Borzasztó és mellette kellemes bizsergető érzés.
2018. márc. 12. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!