Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Előfordult már veletek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már veletek, hogy gondolkodtatok hűtlenségen? Többi lent.

Figyelt kérdés
Már 2éve kb felfigyeltem valakire aki nagyon tetszik nekem. Boztosan én is neki, ha egy helyen vagyunk végigkíséri a szemével minden mozdulatom. Egyszer beszéltünk egymással(csak semleges dolgokról,nem vagyunk ismerősök). A bajom, hogy görcsbe rándul a gyomrom ha összetalálkozik a tekintetünk. Órákig nem tudok koncentrálni semmire mert csak rá tudok gondolni. Azt hittem csak ilyen kis fellángolás. Kerültem sokáig. Ha véletlenül nem sikerült, akkor igyekeztem nem nézni rá. Végig éreztem, hogy néz-aztán mikor odalestem láttam is. 2éve tart ez az állapot, tegnap újra láttam és végem van:(. Még szex közben is rá gondolok. Pedig a nevét sem tudom. Nekem családom van, 5éve élek párkapcsolatban, egy pici gyerekünk van. Nem mondanám magam boldogtalannak, de boldognak sem. Megvagyunk. Nem akarok hűtlen lenni, de most először életemben gondolok rá sűrűn. Hogyan lehet ezeket az érzéseket kezelni? Veletek is előfordult ilyen? Mit csináltatok?
2018. márc. 12. 13:33
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Köszi az együttérzést... Tanácstalan vagyok.
2018. márc. 12. 21:26
 12/33 anonim ***** válasza:
Ráadásul úgy tűnik, kölcsönös a dolog, ami csak még bonyolultabbá teszi...
2018. márc. 12. 21:29
 13/33 A kérdező kommentje:
Talán nekem is oda kellene mennem hozzá. Csak milyen hülye helyzet. Rámozdulásnak számít megismerkedni valakivel így? :D
2018. márc. 12. 21:42
 14/33 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem addig örülj, amíg nem kölcsönös, és ne akard bonyolítani.

Az én esetemben ő kezdeményezett, először nem is akartam elhinni. Új munkahely kb. 1 évvel ezelőtt. Pár nap után feltérképeztem a jó csajokat, és hát ő központi helyre került a térképen. De semmi kapcsolatunk nem volt, egymás nevét se tudtuk. Aztán hónapok alatt szépen lassan összeismerkedtünk, és úgy tűnik, kialakult egy kölcsönös szimpátia, elsősorban az ő finom kis jelzései alapján. Egyelőre semmi nem történt, de már ennyiből is tudom, hogy a tűzzel játszom, és már most azon gondolkozom, hogy fogom úgy megállítani ezt a dolgot, ha még meg lehet egyáltalán. Nem akarom megbántani, és jóban is szeretnék maradni vele, olyan jóban, amennyire csak lehet románc nélkül. Viszont tudnia kell, hogy én a családomnak tartozom azzal, hogy kitartok mellettük, akkor is, ha nekem fájdalmas lesz ez nagyon. Most azon agyalok, hogy fogom minimalizálni mindkettőnk fájdalmát.

Nem hittem így férfiként, a 40-hez közeledve, hogy még egyszer egy lányregény szereplője leszek...

2018. márc. 12. 22:04
 15/33 anonim ***** válasza:
Vagy csak túlagyalom ezt az egészet, és tényleg csak barátkozni akar. Bár így lenne...
2018. márc. 12. 22:05
 16/33 A kérdező kommentje:
Respect. Az Erő legyen veled!
2018. márc. 12. 22:07
 17/33 anonim ***** válasza:

Veled is! Fel a fejjel!

Azért majd érdekelne, hogy mi lett...

2018. márc. 12. 22:08
 18/33 anonim ***** válasza:
Még mindig én vagyok. Ha csak távolról csodálod, az azért viszont szerintem a legrosszabb. Ha beszélgettek egyszer-kétszer, esetleg kettesben maradtok valahol, valahogy rövidebb időre, az sokat segít abban, hogy reálisabban lásd őt is. Nekem sokat segített, hogy vele ebédeltem, párszor beszélgettünk a konyhában. Jobban megnéztem magamnak kívül-belül, és most már kevésbé idealizálom. Ilyen szempontból lehet, neked is hasznos lenne közelebbről megismerned. A barátkozás még nem megcsalás, főleg ilyen "megelőző jelleggel", kvázi egy nagyobb bajt elkerülendő. Az az egy veszély van, hogy tényleg annyira tökéletes a pasitárs (irigyelném érte), hogy még jobban beleesel. De ennek, ismerve a férfiakat, igen-igen kicsi az esélye. :) És fontos, hogy ne a rózsaszín ködön át nézd, hanem próbálj kijózanodni, és amennyire lehet, objektíven nézni.
2018. márc. 12. 22:15
 19/33 anonim ***** válasza:
Ja, egyelőre a feleségemnek nem mondtam el. Végső esetre tartogatom csak ezt, bár úgy gondolom, sok év hűség után kockázat nélkül megtehetném, egyelőre nem látom szükségét felzaklatni ezzel. De ha kell, megteszem.
2018. márc. 12. 22:19
 20/33 A kérdező kommentje:
Szerintem az a házasság, ahol ilyen dolgokról lehet tárgyalni, valóban megéri az erőfeszítést! Együtt talán könnyebb is átlendülni a hullámvölgyön.
2018. márc. 12. 22:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!