Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerettetek már bele internete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerettetek már bele internetes beszélgetés alapján valakibe?

Figyelt kérdés

Mikor jött el a felismerés, hogy „bajok vannak”?

Beleszerettem itt valakibe de idióta voltam és végérvényesen megbántottam őt. Már nem csinálhatom vissza. Nem beszélünk napok óta. Sírok most is. Sajna nem lehetünk egy pár mert ő még az exét szereti hiába a tökéletes összhang köztünk levelezésekben. Nem kamu az illető ez 100%.

Mit tehetnék? Elszorul a szívem, fáj a lelkem, úgy érzem hogy belepusztulok. Ő olyan ember akiről mindig is álmodoztam.

2018. márc. 11. 22:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Igen. Augusztus óta rengeteget beszélgettem egy pasival facen, camon is. Elég kedves volt, bokolt, türelmes volt, sokat dicsert, sőt feltekenykedett is. Bele zugtam, bár ő csak barátként nézett rám. Mikor elmondtam neki mit erzek egyre bunkobb lett az idő haladtával, emiatt 3 hete osszevesztunk. De még eléggé hiányzik. Sokszor sírva alszom el.
2018. márc. 11. 22:37
 12/18 anonim ***** válasza:

Hogy érted, hogy nem csinálhatod vissza? Bocsánatot kértél tőle és nem bocsátott meg? Akkor annyit is ért, ne bánkódj érte.

Ha eleve bocsánatot sem kértél, holott megbántottad, akkor meg te értél annyit.

Mondjuk ha az exét szereti, akkor szinte nincs is jelentősége, sajnos, ez ismerős helyzet, valószínűleg gyakoribb, mint gondolnád.

De talán békében elköszönni illene, ha valóban megbántottad.

2018. márc. 11. 22:43
 13/18 anonim ***** válasza:
Kicsit igen.
2018. márc. 11. 22:58
 14/18 anonim ***** válasza:
Olyan eset volt, hogy valakit nagyon megkedveltem, de szerelmes az nem voltam. Nekem a szerelemhez kell, hogy megismerjem a másikat személyesen is.
2018. márc. 11. 23:06
 15/18 anonim ***** válasza:

Én is megismertem itt egy nőt. Távolság miatt nem akar engem. Elfogadom, holott nagyon passzolunk, ezt tudjuk mindketten.

Ritka az hogy sikerül, nagyon ritka, és ez rossz, de el kell fogadni.

Te pedig főleg olyan ember után ne sóvárogj aki másba szerelmes! Ez a legnagyobb butaság.

2018. márc. 12. 11:47
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem de alakut vmi mert hjnalig elbeszégettük az időt .Aztàn ugy alakult hogy talàlkoztunk és hàt engemet nem fogott meg .
2018. márc. 12. 13:02
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen tudod pontosan, hogy néz ki, valóban ő-e az, valóban fiú/lány, szóval csak a szerelembe vagy konkrétan szerelmes és ez nem jó.
2018. márc. 12. 21:18
 18/18 anonim ***** válasza:

Volt ilyen. 9 hónapig hűlyített atalálkozóval, erre pont akkorra időzítette, mire lemondtam róla véglegesen. Összetört nagyon. Teljesen kifordult magából. Aztán lenyugodott és egyik legjobb(hanem a legeslegjobb narátom lett).

Visszament az exéhez, aki most a mennyasszonya és együtt élnek.

Sajnos már nem beszélünk, mert leregisztráltam(egyéb okok miatt), az egyetlen oldalról, ahol beszéltünk.

Még most is eszembe jut néha mi lehet vele. :)

2018. márc. 14. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!