Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Hogyan dicsérjen titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hogyan dicsérjen titeket egy lány? Milyen szavakkal? Mi az, amit szerettek?

Figyelt kérdés
2018. márc. 11. 14:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
93%

Az én párom (F/26) sem volt bókokhoz szokva előttem, a mai napig nem tudja kezelni, ha dicsérem. Néha olyan érzés, mintha nem tudná hova tenni/gondolatban csak legyintene egyet rá... Pedig nem nyálasan csinálom, tényleg őszintén mondok mindig mindent.

Mélyen belül biztos értékeli azért, mert pl. amikor egy odavágó témánál azt mondtam neki, hogy nekem sosem volt konkrétan ideálom külsőre, de ha körvonalaznom kellene, akaratlanul is az ő küllemét írnám körül, annyira klappol nála minden nekem, akkor kicsit zavarba jött (bár próbálta titkolni) és aznap magabiztosabb, nyitottabb volt utána. :D Furcsa.

2018. márc. 11. 16:53
 12/12 anonim ***** válasza:
En meg magam sem voltam hozza szokva a bokolashoz, de miota ismerem a parom(F\33) azota szokasomma valt bokolni, valoszinuleg mert vegre eloszor igazan szerelmes vagyok. Neha magamhoz kepest is nyalasnak tunik, de jon belolem, o pedig mindig mondja, hogy milyen edes vagyok, de azert nem esek tulzasba, van hogy helyesenek titulalom, vagy szexinek, maskor okosnak vagy ugyesnek. A pasik ugyan ugy szeretik es onbizalmat kapnak tole, en pedig szivbol adom :)
2018. márc. 13. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!