Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Hogyan dicsérjen titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hogyan dicsérjen titeket egy lány? Milyen szavakkal? Mi az, amit szerettek?

Figyelt kérdés
2018. márc. 11. 14:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Mindenki mást szeret. De az igazság az, hogy a többség egyáltalán nincs szokva ehhez (sajnos). A múltkor szex közben azt találta mondani az aktuális partnerem, hogy szép vagyok... mire rájöttem, hogy ilyet egy barátnőm sem mondott korábban :D
2018. márc. 11. 14:06
 2/12 anonim ***** válasza:
28%
Nem túlzottan rajongok a dicséretekért, tömjénezésekért. Adni szívesen adok, de kapni utálok, nem tudom hová tenni magamban.
2018. márc. 11. 14:10
 3/12 Krukutyán Levente ***** válasza:
98%
Igaz szavakkal. Azt dicsérd, ami tetszik neked és ne azt mond, amit hallani akarna valaki, de csak üres beszéd.
2018. márc. 11. 14:12
 4/12 anonim ***** válasza:
22%
Fontos a mértékletesség, ha egy férfinek bókolsz. Nem szabad, hogy azt érezze, teljesen odavagy érte és “magasztalod”😀Olyan megjegyzéseket lehet tenni, hogy “olyan okos/kedves stb vagy”, amikor ezt a jelzőt úgymond tényleg ki is érdemli.
2018. márc. 11. 14:13
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Azokkal a szavakkal, amik őszinték és igazak.
2018. márc. 11. 14:22
 6/12 anonim ***** válasza:
84%
Tettekkel, ne szavakkal, bár jól tud esni az őszinte dicséret is. 😉 Nekem fontos, hogy nyálasan rajongjunk egymásért a nővel és ezt ne féljük kinyilvánítani a másik felé. 🙃
2018. márc. 11. 14:23
 7/12 anonim ***** válasza:
67%
"Jó ember vagy."
2018. márc. 11. 14:37
 8/12 anonim ***** válasza:
84%

Elnézést az off-ért:

Red vixenek minden válaszát miért pontozzátok le? :D

Hogy a kérdésre is válaszoljak, mindig azt mond ami szívből jön! :)

2018. márc. 11. 16:06
 9/12 anonim ***** válasza:
35%
#8: ez a válasza nem mutatja, hogy mekkora f!szságokat szokott írni. Jellemzően nagyon erőltetett, nagyon izzadságszagúan fennköltnek szánt ezoterikus stílusban. Én mondjuk nem pontozok senkit semmilyen irányban, de ha nekem feltűnik, akkor másnak is.
2018. márc. 11. 16:13
 10/12 anonim ***** válasza:

Félénk férfi vagyok és ez sem egy férfias tulajdonság, de jól esik amikor bókolnak. De természetesen nem mindegy, hogy kitől. Amikor egy random idegen nőktől szoktam kapni, hogy pl szép a szemed az inkább zavarba hoz és nem tudom hova tenni, kissé kellemetlen is.

Ha ismerjük egymást és nem csak külsőséges dolgok a bók tárgya, akkor örülök neki. Kölcsönös vonzalom eyetén pedig bátorít.

Szavak? Inkább azt mondom, hogy őszinte és figyelmes legyen. Te is érzed, hogy mikor üres egy bók vagy mikor valamilyen figyelmesség, elismerés kifejezése.

2018. márc. 11. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!