Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Maradhat tartós ez a kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradhat tartós ez a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Párommal 8 hónapja vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, de kb. 4 hónapja elég sokat veszekszünk féltékenység miatt.

Már egy tucatszor összekaptunk komolyabban is, mert úgy érzem, hogy nem érti meg, hogy nem egészen benne nem bízom, hanem a nőkben, látom, ahogy viszonyulnak hozzá, 3 be is próbálkozott nála, pedig láthatóan ott vagyok én is.

Ő persze szó nélkül lekoptatta őket, csak mindenkivel kedves, mosolygós, meg egyébként is magas, helyes férfi, okos, normális, természetes, hogy ez bejön valakinek, én is nagyon imádom, és büszke vagyok rá.

Mostanában meg ő féltékenykedik, hogy miért szól hozzám ez meg az az illető.

Szóval minden veszekedés ellenére mégis visszatalálunk egymáshoz, ragaszkodunk a másikért, képtelen vagyok elképzelni nélküle az életem, és fordítva.

Tapasztalatokat kérnék tőletek, hogy meddig működhet ez így?

Elmúlik bizonyos idő múlva a féltékenység?

Mert én nagyon szeretném, hogy ne legyen ilyen dolgok miatt veszekedés, és azon is vagyok, de ne tudjátok meg, hogy milyenek tudnak lenni a nők, hogy úgy néznek páromra, hogy kocsányon lógnak a szemeik, meg állandóan bájolognak.

25+ korosztály vagyunk

2018. márc. 8. 00:46
 1/3 anonim ***** válasza:

A kettőtök közti bizalmi kapcsolatot kell erősebbé tennetek, és akkor a féltékenység is alábbhagy, illetve a saját magatokról alkotott képet is rendbe kéne tennetek, mert az is lehet, hogy ti magatok nem érzitek elég jónak magatokat a másikhoz.

Beszéljetek mindenről. Mondjátok el egymásnak a félelmeiteket, aggodalmakat, minden jót és rosszat, mert csak úgy tudtok javítani ezen és megoldani a fennálló problémákat véleményem szerint. Üljenek le, beszélgessetek rendesen. Így a bizalom is alakul, mert tudjátok, hogy mindent megoszthattok a másikkal.

2018. márc. 8. 01:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan mondom ti akkora h.lyék vagytok. Adott egy férfi aki lekoptat minden nőt miközben simán végigmehetne rajtuk és adott egy nő aki szintén lekoptatja a férfiakat de azért féltékenyek vagytok egymásra. Nem is értem. Még ha olyan lenne a párod, hogy imádna flörtölni azt mondanám érthető de így. Semmi alapja egyik részről sem. Miért nem tudtok megbízni egymásban?
2018. márc. 8. 06:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Az első nagyon jól leírta.

Annyit tennék még hozzá, hogy a féltékenység csupán az egó sérüléstől való "félelme".

Megfordítva ezt, amikor nem vagyok féltékeny, akkor szeretek IGAZÁN.

2018. márc. 8. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!