Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők, ti mit gondoltok erről?
22 vagyok. Tavaly visszaültem az iskolapadba hogy szakmát szerezzek, és ezáltal ismerkedtem meg vele. Tudtam, hogy általában mindenki fiatalabb lesz tőlem az ottaniak közül, kevés lesz a korombeli, de nem is azért mentem hogy ismerkedjek, hanem hogy tanuljak. Kb októberben kezdtünk el beszélgetni, azóta elég jóba lettünk, sokat beszélünk neten és élőben is. Küllemre és jellemre simán kinéz 21-23nak. Érettebb a gondolkodása a korosztályánál, van egy lazábbik éne pl iskolában/haverok közt, de amúgy ha értelmesen szeretne vele kommunikálni az ember, könnyen "átvált", megnyílik, kérdez és akár véleményez. Ami különösen tetszik benne, hogy ugyan már volt kapcsolata, most egy jó ideje szingli, ugyanis nem talált hozzá megfelelő személyt, ő meg csak is komoly kapcsolatot szeretne. Magasak az elvárásai, ez tény, úgy értem hogy "tipikus" kistinivel össze nem jönne, szintén kerüli a bizonytalan, kétes, gyermeteg, túl flörtös lányokat, azt mondja nekem amióta csak ismerem, hogy mindig is az idősebb nők jöttek be neki, akik érettebbek, határozottak, komolyabbak, lehet velük tervezni.... Na igen, mivel hiába néz ki huszonévesnek, amúgy még csak végzős, 18 éves... Nagyon céltudatos, odafigyel magára, pontosan tudja mit és hogyan akarja elérni, hol akar dolgozni, ha elvégzi a középsulit merre megy tovább, családot akar majd... A sors fintora hogy hiába összeszedett és koraérett, kiszemeltjei mindig 20-25 évesek, de amint megtudják a korát, mind elhajtja szegényt. :D Én nagyon bírom őt, jó barátomnak tekintem - annak ellenére hogy ő október óta mindig nyíltan közölte velem hogy ő ennél többet is akarna és gyakorta udvarol nekem.
Én nem szeretem az ennyivel fiatalabb fiúkat, valahogy beszélgetni se nagyon lehet többségükkel, érződik a 4 év korkülönbség, de nála ezt a szint-eltérést sosem éreztem.
Mindig is a tőlem idősebb férfiakat részesítettem előnyben, de az egyik barátnőm elbizonytalanított azzal, hogy tulajdonképen a korán kívül mi is a gond vele?... Ezt kicsit poénnak szánta de én nem tudtam rá rendes választ adni.
Tudom, hogyha tanácsot kérnék egy barátnőmtől vagy barátomtól mind kiborulnának a feltevésemen, mert ők egy (negatív értelemben vett) tipikus 18 évesre asszociálnak, nem pedig rá, hiába írom le nekik, milyen.
Ti adnátok esélyt egy ilyen személynek? Kapcsolatba kezdeni nyilván nem akarok vele így rögtön, de találkoznátok vele vagy valami, vagy inkább hagynátok ezt a kósza gondolatot? :)
hát figyelj... ilyen korban elég sok a 4 év, főleg ha a nő az idősebb. de mindketten 18 felett vagytok, végül is nincs akadálya, hogy randizzatok... ha normális és bejön és összeilletek akkor szuper, ha meg kiderül hogy mégsem olyan amilyennek gondolod akkor meg nem vesztettél vele semmit. szóval egy próbát megér szerintem.
22N
Köztünk 3 év van, én 22 vagyok ő 19. Sokszor érzem úgy, hogy ő így is érettebb nálam, de mindenképp legalább olyan érett mint én. Nincs ebből probléma szerintem, egy próbát megér. Ha csakis az zavar, hogy fiatalabb, de minden más vonz, én a helyedben negpróbálnám vele.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!