Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakivel volt mar olyan hogy szakitottatok es egy par ev mulva osszejottetek?
Figyelt kérdés
Tehat az lenne a kerdesem hogy valakivel tortent mar olyan hogy szakitottatok es kiszerettetek egymasbol majd egy jo par honap vagy ev mulva osszetalalkoztatok,elkezdtetek beszelgetni es osszejottetek ujra?Vagy valami hasonlo sztori?2018. márc. 4. 21:25
1/14 anonim válasza:
Volt. Fél év után, de nagy hiba volt. Nem ajánlom senkinek.
2/14 A kérdező kommentje:
Hogy hogy?
2018. márc. 4. 21:29
3/14 anonim válasza:
Két évvel a szakítás után, lehetőségem lett volna újra összejönni vele, beszélgettünk sokat, de azt éreztem, hogy mindketten sokat változtunk, és már nem lehetne az, mint régen. Inkább hagytam a dolgot, ami le lett zárva, maradjon is úgy.
5/14 anonim válasza:
Nővéremnél ez volt. Együtt voltak jó pár évig, 2 évre szétmentek, aztán újra összejöttetek, született két gyerekük, és boldogok. :)
6/14 anonim válasza:
Volt. Evek utan ujra osszejottunk. Nem kellett volna.
7/14 anonim válasza:
Erre mondják, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta jó. Ritkán vannak csak kivételek.
8/14 anonim válasza:
Jobb volt , megerett a kapcsolat arra hogy tudjuk mi volt az amiben hibaztunk es maskeppen altunk egymashoz , mondhatni meg 2 xer erosebb lett , azota elvalaszhatattlanok vagyunk. Mig kulon voltunk egy 40 hez kozeli pasassal volt egyutt , aztan ra jott nincs szulsege egy huszon eves evei elejen jaro nonek meg 1 apara akivel nem tudja azt a szenvedelyt , azt a tuzet erezni mint velem . Van hogy megkell tapasztalnod a rosszat , es ra gyere arra hogy a nagyon jot es hozzad valot hagytad el egy senkiert .
9/14 anonim válasza:
3 ev telt el. Jobb , de o ugyanolyan. Max kevesebb mar a buli , ahova eljar. Ugyanakkor anno iszonyu szerelmes voltam , es fiatal. 21 voltam mikor elkezdtuk, most lassan 27.
Nem fog menni , latom az egeszet.
Kotodunk egymashoz ez teny, de nem o lesz a ferjem.
10/14 anonim válasza:
Van ilyen, és van, hogy működik, sőt erősebb kapcsolat lesz, mint előtte volt.
Ez a jó hír.
A rossz hír, hogy
- nagyon ritka
- az esetek nagy részében ezzel pár évig csak áltatod magad, hogy majd végre rájön, hogy mégis te kellesz neki, elpazarolsz az életedből egy csomó időt, és a végén még 5 percre sem jöttök újra össze, nem, hogy egy csomó időre.
Lépj túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!