Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szaszaa92 kérdése:
Miért lesz egy pasi bunkó?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Kb 1 hònapja szakìtott velem a barátom minden előzmény nélkül.3 év alatt már többször dobott ki ok nélkül.Eddig mindig hülye voltam és futottam utána amíg ki nem békültünk,de most már én is besokalltam ettől és jobbnak látom elfelejteni őt.1 éve már együtt is laktunk ,már el is hoztam tőle a cuccaimat,de nálam maradt egy fontos papírja ami miatt felhîvtam,hogy oda adjam neki valamelyik nap.Viszont utána îrt egy SMS-t amiben el hordott mindennek.Elôtte már letörölt mindenhonnan az ismerősei közül.Egyszer utána még ráírtam ,hogy mikor megyek a cuccaimért,de akkor is elhordott mindennek, hogy most jött rá,hogy nem tetszem már neki meg ostoba és szerencsétlen vagyok.A kérdésem az enne ,hogy mért viselkedik egy pasi így a szakítás után? Mért nem lehet ezt normalisan lezárni ha már egyértleműen egyikünk sem akarja a kapcsolatot ?Nyîlván nem leszünk barátok,de nekem eszembe se jutott volna őt bántani és rosszúl esik, hogy ő még ilyenkor is fájdalmat okoz .2018. márc. 4. 17:22
1/12 anonim válasza:
Azért, amiért egy nő. Ő nyilván mindig ilyen volt emberileg.
2/12 anonim válasza:
És te mégis három évig voltál vele, kombájn.
3/12 anonim válasza:
"Azért, amiért egy nő." a kérdező a nő, de a válasz helyesnek tűnik. Felejtsd el kérdező.
31/f
4/12 A kérdező kommentje:
Kedves 2.válaszoló!Nyílvàn ha újra kezdhetném akkor nem lennék vele 3 évig,de jobb később rájönni erre, mint soha.Azért köszönöm a kombájn jelzőt .
2018. márc. 4. 17:46
6/12 anonim válasza:
Fusztralt,rajtad veri le, mert nem azt csinalod amit ő akar.
Vagy tojtak a fejére a szülei,anyja elkenyeztette az apja még egy semmirevalo minta volt. Keruld el. Elotte küld el a fba!
7/12 anonim válasza:
Miért? Mit vársz töle? Illetve miért vársz el töle egyáltalán valamit? Itt a hibás viselkedés nálad van!!!
8/12 anonim válasza:
"Eddig mindig hülye voltam és futottam utána amíg ki nem békültünk."
Heheheheheeeeeeeeeeeehhhhhhh XDDDD
9/12 anonim válasza:
Ezt en sem ertem, hogy szakitas utan miert kell igy viselkedni az emberrel?!
Normalisan is el lehet valni, vagy konnyebb nekik ugy, hogy lehordjak az embert mindennek?
10/12 anonim válasza:
Azert tesz ilyet mert valoszinuleg bantja nagyon a dolog h vege lett, ketsegbeesett de mar rajött h nem kaphat vissza, igy könnyebb lesz a felejtes ha ugy allitja be maganak h minden a te hibad, ezt kiadja magabol igy es par het alatt elfelejt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!